Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του επιτηρητικου φυλακίου της Ρω και περιλάμβανε τέλεση Θείας Λειτουργίας, κατάθεση στεφάνων και ομιλίες.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Δωδεκανήσου Εμμανουήλ Κόνσολας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Απόστολος Ασπράκης, ο δήμαρχος Μεγίστης Νικόλαος Ασβέστης, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων «Αιγέας» αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεόδωρος, ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου αντιστράτηγος Γεώργιος Μανουράς, εκπρόσωποι των αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Εκκλησιαστικών Αρχών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί προσκεκλημένοι.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δαβάκης, μετά την τελετή, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τυχαίο;; Αυτά συνέβαιναν μόλις μερικές μέρες πριν στο Ιράν – Vid
- Κάγια Κάλας για θάνατο Χαμενεΐ: Το τι θα ακολουθήσει είναι αβέβαιο – Ανοικτός ο δρόμος για ένα διαφορετικό Ιράν
- Στενά Ορμούζ: Πολλά δεξαμενόπλοια έριξαν άγκυρα και περιμένουν την έκβαση του πολέμου
- Στ. Καλαφάτης: Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 148ης επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο
- Ρ. Σβίγκου: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν τον πόλεμο
- Όταν όλοι βομβαρδίζουν αλλά κανείς δεν σε προσκαλεί…ΒΙΝΤΕΟ
- Ο 99χρονος «μεγάλος αγιατολάχ» κήρυξε τζιχάντ κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- ΠΟΜΙΔΑ: Τα εννέα θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων
- Άκης Σκέρτσος: Οργανωμένο κράτος απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα
- Επίθεση του Κ. Τσουκαλά στον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές









