Η “Αστερομάτα” συγκίνησε, δημιούργησε πρωτόγνωρα και δυνατά συναισθήματα στο παγκόσμιο κοινό και συνεχίζει να μαγεύει τις καρδιές των ανθρώπων.
Πολλοί ήταν οι ξένοι Youtubers που κατέκλυσαν το διαδίκτυο με αφιερώσεις στην “Αστερομάτα” και στην Κλαυδία ενώ τα σχόλια ήταν εντυπωσιακά, απ’το “Ό,τι πιο υπέροχο έχουμε ακούσει” μέχρι “Το τραγούδι αυτό είναι από άλλο πλανήτη!”.
Ένας από τους youtubers, είναι ένας Φιλιππινέζος με το κανάλι του στο youtube “Prince BL World”. Πριν λίγο καιρό είχε συγκινήσει τους Έλληνες θεατές όταν ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την “Αστερομάτα”, ενώ συνεχώς έλεγε ότι έχει ανατριχιάσει ολόκληρος προσπαθώντας να εκφράσει τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που ένιωθε.
Τώρα επανήλθε με νέο βίντεο και αυτό είναι η αντίδρασή του στο άκουσμα του διαχρονικού αριστουργήματος του Έλληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη “Θα’ ρθεις σαν Αστραπή” για το οποίο σχολίασε: “Θεέ μου, ανατρίχιασα”, σχολιάζοντας την εντυπωσιακή ορχηστρική παρουσίαση μαζί με τη μελωδία: “Αυτό είναι ένα αριστούργημα!”.
Τα σχόλια κατέκλυσαν το βίντεό του με ένα από αυτά να λέει: “Ένας Φιλιππινέζος απολαμβάνει τη μουσική του Σπανουδάκη. Νιώθω τόσο περήφανος, ευχαριστώ“.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χρηματιστήριο Αθηνών: «Αιμορραγία» 17 δις προκάλεσε ο πόλεμος
- Τραυματισμοί Αμερικανών στρατιωτών μετά από ιρανικό πλήγμα στη Σ. Αραβία
- Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ανέμους έως 7 μποφόρ
- Η «ακτινογραφία» των αυξήσεων μισθών στο Δημόσιο
- Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι 60χρονη γειτόνισσά του
- Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπαίνει στον 2ο μήνα του
- Νέο χτύπημα Τραμπ κατά των νατοϊκών του «συμμάχων»
- Ιάπωνας βιολιστής αφιέρωσε τραγούδι στους Έλληνες για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, vid
- Έγινε viral φτιάχνοντας Παρθενώνα από κερί αλλά το μήνυμα ενθουσίασε – Τον αποθέωσαν, vid









