Στο σημείο παραμένουν κι επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 140 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 38 οχήματα κι από αέρος 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Ακόμη επιχειρούν πλήθος εθελοντών και εθελοντικών οχημάτων ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρεια Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική ο συντονισμός των δυνάμεων πραγματοποιείται από το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο “ΟΛΥΜΠΟΣ”. Σημειώνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30, ενώ λίγο αργότερα στις 13.47 εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα του 112 καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή του Γραμματικού να παραμείνουν σε ετοιμότητα.
Στις 14:15, ήχησε εκ νέου το 112 για προληπτική απομάκρυνση από ‘Ανω Σούλι προς Γραμματικό και από Μαραθώνα προς Νέα Μάκρη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Φλωρίδης: Κινδύνευσε η ζωή 20 καρκινοπαθών λόγω της κατάληψης του αεροδρομίου στο Ηράκλειο
- Το διαδίκτυο τρόλαρε τον Τραμπ…για μια ρίξη “κέρματος” σε αγώνα, vid
- Μακελειό στην Αυστραλία: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών
- Σπανάκης για αγρότες: «Η πόρτα του διαλόγου από την πλευρά της κυβέρνησης είναι ανοικτή»
- Σαν σήμερα 15 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αγροτικά μπλόκα: Εβδομάδα κλιμάκωσης μετά το «όχι» σε Μητσοτάκη
- Σοφία Ζαχαράκη: «Η χώρα χρειάζεται μια Εθνική Συμφωνία για το σχολείο του 2040»
- Το Ιράν θα συνεχίσει να «υποστηρίζει αποφασιστικά» την Χεζμπολά
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Δεκεμβρίου
- Άγριο έγκλημα συγκλονίζει το Χόλιγουντ: Ζευγάρι σκηνοθετών δολοφονήθηκε από τον γιο τους!









