Ο κ. Καραμέρος απηύθυνε έκκληση για «σαρωτικές αλλαγές» προκειμένου να μπορέσει να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα «ρεύματα» της κοινωνίας. «Δεν είναι ηλικιακό το θέμα, χρειάζεται άλλη μάτια, άλλο ύφος, άλλη σχέση με τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις διασπάσεις, σημείωσε ότι είναι «εμφανείς οι πληγές» και σχολίασε πως δεν γίνεται η απαραίτητη «αυτοκριτική», ούτε από αυτούς που «ανέχτηκαν» ούτε από αυτούς που «το έβαλαν στα πόδια» ούτε, όμως, και από αυτούς που «αναπαράγουν την τοξικότητα, δίνοντας τις μάχες στο εσωτερικό και σπάνια με τον αντίπαλο».
«Δεν αρκεί να αλλάξουμε αφηγήματα, αλλά κυρίως πρόσωπα και νοοτροπίες και λειτουργίες. Να κλείσει οριστικά ο κύκλος των προσωπικών μηχανισμών, οι παραγοντισμοί και οι κλειστές πόρτες», πρόσθεσε τονίζοντας την ανάγκη για ένα «νέο κόμμα, χωρίς σκιές, χωρίς αποσιωπήσεις». Επεσήμανε, δε, πως «χρειαζόμαστε έναν νέο πατριωτισμό», με «ισχυρή προτεραιότητα τον οικολογικό μετασχηματισμό», καθώς, όπως είπε, η κλιματική κρίση είναι το «κεντρικό πρόβλημα» της κοινωνίας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Σεισμός» εξελίξεων: Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Πούτιν στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: «Σε λίγους μήνες από σήμερα το πολιτικό σύστημα θα έχει αναδιαταχθεί σημαντικά»
- «The Madison»: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά με τους Μισέλ Φάιφερ και Κερτ Ράσελ, vid
- Πρότυπα – Δημόσια Ωνάσεια και Πειραματικά σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των εξετάσεων και κληρώσεων
- Ν. Ανδρουλάκης: Σε οριακό σημείο οι κτηνοτρόφοι εξαιτίας του επιχειρησιακού φιάσκου της ΝΔ
- Ν. Παπαθανάσης: Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κλειστού αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας
- Η Τζ.Μελόνι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ανδαλουσία: «Η Ιταλία συμπάσχει με την Ισπανία»
- Η κυβέρνηση Τραμπ ξαναφέρνει το πλήρες γάλα σε όλα τα σχολεία, vid
- Ξεκινάει η εκδίκαση της προσφυγής του πρίγκιπα Χάρι και του Έλτον Τζον κατά της εταιρείας που εκδίδει την Daily Mail
- Ηράκλειο: Μεγάλη επιχείρηση για οδηγό που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του









