Η 48χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη:
«Ήμουν μόλις 19 ετών όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ, όπως πολλοί άλλοι Κολομβιανοί μετανάστες που έρχονται σε αυτή τη χώρα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον», λέει. «Ήταν επισφαλές, απαιτητικό. Αλλά ήθελα να το ξεπεράσω».
«Σημαίνει να ζεις με συνεχή φόβο», λέει στο BBC για το πώς είναι μετανάστης στις ΗΠΑ. «Και είναι οδυνηρό να το βλέπεις».
«Δεν πρόκειται μόνο για πολιτική», συνεχίζει η Σακίρα, «πρόκειται για ανθρωπιά. Η μεταχείριση των ανθρώπων πρέπει πάντα να είναι ανθρώπινη».
Οι δηλώσεις της αυτές έρχονται εν μέσω μιας τεράστιας επιχείρησης της ICE της Κυβέρνησης Τραμπ να απελάσει χιλιάδες παράνομους μετανάστες από τις ΗΠΑ. Η απέλαση παράνομων μεταναστών ήταν ένας από τους λόγους εκλογής του Τραμπ μετά από αίτημα εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών, με την έξαρση βίας να κατακλύζει τις αμερικανικές πολιτείες.
Η συνέντευξή της προκάλεσε οργή και έντονες αντιδράσεις από πολλούς φαν της τραγουδίστριας. Κάποια από τα αρνητικά σχόλια έγραφαν: “Απελάστε τη Σακίρα! Η Αμερική έχει τους περισσότερους μετανάστες στον κόσμο, με ανθρώπους που απεγνωσμένα θέλουν να πάρουν τη θέση της, οπότε ας της δώσουμε την ευκαιρία να παραχωρήσει τη θέση της σε κάποιον που θα ήταν πιο ευγνώμων“.
Ένας άλλος έγραψε: “Το να ακούς αυτές τις αποξενωμένες διασημότητες να γκρινιάζουν από τις πολυεκατομμυριούχες βίλες τους είναι απίστευτα αηδιαστικό!” με κάποιον άλλον να σχολιάζει: “Αυτοί οι τραγουδιστές δεν θα έπρεπε να μιλάνε. Είσαι γνωστός για τα τραγούδια σου, όχι για τις απόψεις σου“.
Άλλος έγραψε: “Οι νόμιμοι μετανάστες δεν χρειάζεται να ζουν με φόβο. Οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει πάντα να ζουν με φόβο. Έτσι είναι τα πράγματα και έτσι πρέπει να είναι“.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EFE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















