Η εκπαίδευση για τους τεχνικούς ασφαλείας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτέλεσε θέμα της συνάντησης που είχε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κώστας Καραγκούνης με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
Ανάμεσα στα θέματα που απασχολούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας, έμφαση δόθηκε στο θέμα της εκπαίδευσης για τον τεχνικό ασφαλείας, με τον κ. Χατζηθεοδοσίου να ζητά από τον υφυπουργό οι εκπαιδεύσεις αυτές να γίνονται διαδικτυακά, με στόχο τη διευκόλυνση και των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων. Από τη στιγμή που η τεχνολογία δίνει αυτή τη δυνατότητα και ήδη έχει γίνει στροφή στην ανάπτυξη του ψηφιακού κράτους, σημείωσε ο πρόεδρος, είναι επόμενο να δοθεί βαρύτητα στη διαδικτυακή εκπαίδευση.
Ο κ. Καραγκούνης, αναφορικά με αυτή τη δυνατότητα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση μελετά το θέμα και αναμένονται οριστικές αποφάσεις το επόμενο διάστημα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της διοίκησης του ΕΕΑ, Γιώργος Καββαθάς και ο υπεύθυνος Έργων και Προγραμμάτων του ΕΕΑ Σύρος Κοσκοβόλης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Στουρνάρας: Δεν επηρεάζει την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής η ανατίμηση του ευρώ
- Η Ουάσινγκτον κατηγόρησε το Πεκίνο ότι διεξήγαγε μυστικές πυρηνικές δοκιμές
- Ινδία: Στους 23 οι νεκροί από την έκρηξη σε παράνομο ανθρακωρυχείο της Μεγαλάγια
- Η Τεχεράνη και η Ουάσινγκτον συμφώνησαν να “συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους”, σύμφωνα με το Ιράν
- Εκτός λογικής η Ευρωπαϊκή Ένωση! 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Αυστηροποιεί τους κανονισμούς για τους μετανάστες η Σουηδία
- Στο επίκεντρο της συνάντησης του Τούρκου ΥΠΕΞ με την Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ ήταν το Κυπριακό και όχι μόνο
- Kινητοποίηση φοιτητών έξω από το υπουργείο Παιδείας
- Μετά το “Χ” η Ε.Ε. βάζει στο στόχαστρο και το Tik Tok
- Ναυάγιο με αλλοδαπούς στη Χίο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Μαροκινός
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΥΛΟΓΙΑ
HELLENIC TRAIN
ΕΥΛΟΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ









