Ο υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων είχε πάει το πρωί μαζί με συνεργείο για καθιερωμένες εργασίες και στην οδό Τοσίτσα δέχθηκε, χωρίς να προηγηθεί κάτι άλλο, επίθεση με μαχαίρι, από άτομο που έδειχνε να είναι εξαρτημένο από ουσίες και το οποίο στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ο υπάλληλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες κι εκεί τον επισκέφτηκε ο δήμαρχος, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Δούκας, αλλά και σε ανάρτησή του στο Χ, στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα των δομών για τοξικομανείς, που θέλει να δημιουργήσει η δημοτική Αρχή εκτός του κέντρου της πόλης και που μέρος της αντιπολίτευσης δεν συμφωνεί και αντιδρά.
Ανέφερε συγκεκριμένα: «Ένας εργαζόμενός μας από τη Διεύθυνση Πρασίνου τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας, από τοξικοεξαρτημένο άνδρα, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσοι δημιούργησαν και ανέχτηκαν την εικόνα αυτή είναι υπόλογοι. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που κινδυνεύουν ζωές και ταυτόχρονα συνάνθρωποί μας, που βρίσκονται στον δρόμο, χρειάζονται τη βοήθειά μας».
Και αμέσως μετά ο κ. Δούκας πρόσθεσε: «Η λύση θα δοθεί. Και εκείνοι που υπονομεύουν την προσπάθειά μας θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον εργαζόμενό μας».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης