Για τρία ολόκληρα χρόνια φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά τον 17χρονο γιο της πρώην συντρόφου του, ένας 52χρονος στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Προηγήθηκε καταγγελία του 17χρονου, σήμερα, θύματος, σύμφωνα με την οποία ο 52χρονος, από το 2020 έως και τον Μάρτιο του 2023, σε διάφορες χρονικές στιγμές, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του και του προκαλούσε σωματικές βλάβες. Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά την ίδια καταγγελία, γίνονταν στο σπίτι της μητέρας του όταν αυτή απουσίαζε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του 52χρονου αφορά τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, καθώς και της ενδοοικογενειακής βίας (όλα κατ’ εξακολούθηση).
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν από το σπίτι του 52χρονου ηλεκτρονικές συσκευές και εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιός Φορέας θα αγοράζει τα σπίτια από χρεωμένους ιδιοκτήτες, βάζοντάς τους να πληρώνουν… ενοίκιο;
- Μ. Χαρακόπουλος: Στροφή στις σταθερές αξίες, σε Ελλάδα και Ευρώπη – Δικαίωση για όσους πηγαίναμε κόντρα στο ρεύμα
- Υπ. Παιδείας: Προχωρά στην αναβάθμιση 12 φοιτητικών εστιών – Πάνω από 4 εκατ. ευρώ για εξοπλισμό και υποδομές
- Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικός αρπάζει γυναίκα πάνω σε γέφυρα λίγο πριν βουτήξει στο κενό
- Νίγηρας: «Γενική επιστράτευση» για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων
- ΗΠΑ-Ρωσία: Ο Τραμπ θέλει να γίνει το μεγάλο γεωοικονομικό «μπαμ»
- «Maserati: The Brothers»: Στη νέα ταινία του Μπόμπι Μορέσκο θα συναντηθούν Άλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς
- Ρεκόρ προβολών για το πρώτο teaser του «The Devil Wears Prada 2» – 181,5 εκατομμυρία θεάσεις σε μόλις 24 ώρες
- Τρομακτικό αλλά αληθινό: Αυτό κάνουν οι αλιγάτορες όταν παγώνουν τα πάντα, vid
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες με υπολογιστή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – 14 οι δράστες









