Ως δράστης κατηγορείται ο 61 ετών κρατούμενος που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.
Αφού εξετάστηκε και πήρε εξιτήριο, ο άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που τού απήγγειλε κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο, σε βαθμό κακουργήματος.
Από την προανάκριση φαίνεται να προκύπτει ότι η φωτιά ξεκίνησε από στρώμα και σβήστηκε από αστυνομικούς, προτού φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.
Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο πώς ο 61 ετών κατηγορούμενος έβαλε τη φωτιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν οδηγηθεί στο κρατητήριο είχε υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο και βρέθηκε πάνω του ένας αναπτήρας. Είχε προηγηθεί η σύλληψή του για εξύβριση, απείθεια και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξετάστηκε ψυχιατρικά στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αποφαίνονται ότι δεν χρήζει νοσηλείας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















