Η ταινία καταχειροκροτήθηκε για τις έντονες σκηνές δράσεις και τη δυνατή ερμηνεία του Κρουζ.
Ο ηθοποιός Τομ Κρουζ τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα τους πάντες στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με την εντυπωσιακή είσοδο με μοτοσικλέτα.. Ο 62χρονος ηθοποιός έφτασε στη Γαλλική Ριβιέρα για τη μεγάλη πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, «Mission: Impossible – The Final Reckoning».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Καθώς έφτανε στο κόκκινο χαλί, μια ζωντανή ορχήστρα τον υποδέχτηκε παίζοντας το διάσημο μουσικό θέμα «Mission: Impossible». Ο Cruise, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff και άλλους, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και χαιρέτησαν θερμά το κοινό.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν, φυσικά, η πρεμιέρα της ταινίας «Mission: Impossible – The Final Reckoning», της όγδοης και πιθανώς τελευταίας ταινίας της εμβληματικής σειράς κατασκοπείας. Μετά την προβολή, η ταινία καταχειροκροτήθηκε. Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από τα τολμηρά ακροβατικά του Cruise.
Μετά το τέλος της προβολής, ο Τομ Κρουζ υποκλίθηκε μπροστά στο κοινό, ευχαριστώντας το για την αγάπη του. Μοιράστηκε επίσης μια συγκινητική στιγμή με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουόρι και χαιρέτησε το υπόλοιπο καστ.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου.
(photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA / ANSA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μητσοτάκης: Τον Μάρτιο η εισήγησή μας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Οικόπεδα: Νέος «πονοκέφαλος» για όσους έχουν εκτάσεις γης – Πότε θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα
- Πέθανε ο τραγουδιστής των 3 Doors Down, Μπραντ Άρνολντ, σε ηλικία 47 ετών
- Χρ. Δήμας: Δύο κομβικές παρεμβάσεις στις οδικές υποδομές της Αττικής
- FSB: Συνελήφθη και εκδόθηκε στη Ρωσία ο άνδρας που πήγε να σκοτώσει αντιστράτηγο, vid
- Κ. Χατζηδάκης: Η μάχη με το βαθύ κράτος είναι συνεχής, δεν θα λογαριάσουμε το πολιτικό κόστος
- Σκίουρος διέκοψε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αγγλία και τους έβαλε να τρέχουν πίσω του! vid
- Σύμβουλος Πούτιν: Η Ευρώπη χρειάζεται τη Ρωσία για να επιβιώσει
- Άστατος ο καιρός σήμερα με συννεφιά και τοπικές βροχές – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ο Όστιν Μπάτλερ θα υποδυθεί τον θρύλο των αγώνων ποδηλασίας δρόμου Λανς Άρμστρονγκ
Κύρια Θέματα









