Το αφήγημα που έχτισε η αντιπολίτευση, σύσσωμη πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα τόνισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και απαντώντας σε σχετική ερώτηση με το πόρισμα του ΕΜΠ και του καθηγητή Δημήτρη Καρώνη, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης σήμερα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ο κ. Καρώνης έρχεται και απαντά στο ζήτημα του εύφλεκτου υλικού και το αποκλείει, «άρα το παράνομο φορτίο το οποίο ήταν η βάση του αφηγήματος της αντιπολίτευσης, από την άκρα δεξιά μέχρι και την αριστερά, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ καταρρέει, καταρρέει με κρότο, το αφήγημα της συγκάλυψης γιατί αν δεν υπάρχει φορτίο, αν δεν υπάρχει κάτι παράνομο, τι είναι αυτό που θέλει κάποιος να συγκαλύψει».
Επιπλέον, για το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης τον Φεβρουάριο, ότι η ανάφλεξη προήλθε από άγνωστο καύσιμο, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «πήρε μία πιθανολόγηση που φάνηκε εκ των υστέρων ότι ήτανε και υπό αμφισβήτηση από τα πανεπιστήμια, πιθανολόγηση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, όχι κάτι δεδομένο όπως λέει ο κύριος Καρώνης που βασίζεται σε μελέτες, σε βίντεο, σε στοιχεία και αντί να περιμένει το σίγουρο, αντί να περιμένει το τελικό, αντί να περιμένει την επίσημη δικαστική πραγματογνωμοσύνη, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.
Αντί λοιπόν ο κ. Ανδρουλάκης, το δήθεν σοβαρό ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση η στάση του κυρίου Ανδρουλάκη με τη στάση του ΠΑΣΟΚ πριν από 10 χρόνια για τη χώρα, να περιμένει, εγώ δεν λέω να πει, αθώος ή ένοχος ο «α» ή ο «β», να περιμένει… Κρέμασε στα μανταλάκια, πρωταγωνίστησε, δεν είναι μέρος.
Το ΠΑΣΟΚ συνυπέγραψε με όλα αυτά τα κόμματα του παραλογισμού πρόταση δυσπιστίας, δεν περίμενε τα επίσημα δεδομένα και έκανε κατηγορητήριο για μπάζωμα και για όλα αυτά, είναι υπόλογοι στους πολίτες. Το ξαναλέω τα Τέμπη είναι μια εθνική τραγωδία, πρέπει να διερευνηθούν εις βάθος όλα τα αίτια τα οποία οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία, αλλά το αφήγημα της συγκάλυψης και του παράνομου φορτίου κατερρίφθη πανηγυρικώς και οι διακινητές του και αναφέρομαι στα πολιτικά κόμματα, το ξαναλέω, πρέπει να απολογηθούν πριν και πάνω απ’ όλα στην κοινωνία».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όπερα του Μπουσάν στη Νότια Κορέα: Έως το τέλος του 2026 θα ολοκληρωθεί το έργο των 48.000 τ.μ. – ΦΩΤΟ
- Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Οι εντυπωσιακές εικόνες από το «Φεγγάρι του Χιονιού»
- K. Κυρανάκης: Μετά από δεκαετίες η Ελλάδα εισέρχεται στη βιομηχανία επισκευής και παραγωγής τρένων
- Η Ρωσία δεν πρόκειται να «στριμωχτεί» – Παρέμβαση που ξεκαθαρίζει τα πράγματα
- Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ – Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
- Νέες κατηγορίες για τον γιο της πριγκίπισσας διαδόχου της Νορβηγίας – Ξανά υπό κράτηση
- Συνάντηση Τσιάρα με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας
- Βατικανό: Η «Δευτέρα Παρουσία» του Μιχαήλ Άγγελου αποκαθίσταται στην Καπέλα Σιξτίνα
- Ο Μπράιαν Μέι λέει ότι «η Αμερική είναι επικίνδυνο μέρος για περιοδεία των Queen»
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ελλάδα χρειάζεται Σύνταγμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής









