Αυξημένη κατά 9% καταγράφεται η επιβατική κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) τον μήνα Απρίλιο 2025 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024 καθώς ανήλθε σε 2,71 εκατ. έναντι 2,48 εκατ. επιβατών.
Συνολικά, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 8,52 εκ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 10,6%. Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασε αύξηση κατά 4,1% και 13,3% αντίστοιχα.
Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων μηνών του 2025 ανήλθε σε 73.151, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 8,5% σε σχέση με το 2024. Οι πτήσεις εσωτερικού παρουσίασαν μικρή άνοδο της τάξης του 1,3%, ενώ οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν σημαντική αύξηση κατά 13,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά
- Το Hubble της NASA αποκάλυψε το «Σάντουιτς του Δράκουλα», τον μεγαλύτερο δίσκο δημιουργίας πλανητών , vid
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς









