Συνελήφθησαν χθες μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε περιοχή της Αττικής στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της ΔΑΟΕ, τέσσερα άτομα, κατηγορούμενα -κατά περίπτωση- για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για την έκδοση δελτίων ταυτότητας Ελλήνων πολιτών και την αποδεικτική ισχύ των αστυνομικών ταυτοτήτων. Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα, τα οποία επίσης κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ενώ ύστερα από αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, καθώς και δημιουργίας προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, ενώ η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και του Τμήματος Επιχειρησιακών Δράσεων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριακών και Ειδικών Δράσεων της ΔΑΟΕ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους με σκοπό τη διακίνηση τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους -171- γραμμαρίων. Οι συσκευασίες αυτές εντοπίστηκαν σε οικόπεδο που βρίσκεται πίσω από τις οικίες τους, το οποίο οι ίδιοι επιτηρούσαν μέσω εγκατεστημένου συστήματος παρακολούθησης με κάμερες.
Συνολικά, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και οικόπεδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ηρωίνη βάρους 171 γραμμαρίων,
- ουσία άγνωστης χημικής σύστασης, κατάλληλη για την νόθευση ναρκωτικών ουσιών βάρους 380 γραμμαρίων,
- 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
- 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
- 3 κάμερες καταγραφής εικόνας,
- 2 μεταλλικοί τρίφτες και
- το χρηματικό ποσό των 845 ευρώ.
Από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για -κατά περίπτωση- απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, ρευματοκλοπή, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για την μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ σε έναν από τους κατηγορούμενους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
