Απάντηση στις αιτιάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση δεν στηρίζει με περισσότερους πόρους τους πολίτες δίνει, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα του X, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, στο φόντο της ανακοίνωσης, την Τρίτη του Πάσχα, των τριών παρεμβάσεων οικονομικής στήριξης.
Ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει την ανάγκη της δημοσιονομικής πειθαρχίας σημειώνοντας ότι «τους “λαγούς με πετραχήλια” τους έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς και τους πληρώσαμε πολύ ακριβά!»
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει: «Η αντιπολίτευση διαδίδει ότι εμείς τάχα “δεν δίνουμε του αγγέλου μας νερό”. Υπάρχει άραγε κανείς ο οποίος να μη θέλει να δώσει παραπάνω λεφτά; Προφανώς και όχι, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να κρατάμε ένα νοικοκυριό. Και ο κόσμος δεν είναι αφελής. Γι’ αυτό επέλεξε και το 2019 και το 2023 τη Νέα Δημοκρατία που είπε λιγότερα από τους άλλους. Και τα λιγότερα μπορούν να γίνουν. Τους “λαγούς με πετραχήλια” τους έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς και τους πληρώσαμε πολύ ακριβά!».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Η Μπριζίτ Μπαρντό “ανήκει πλέον στη συλλογική μνήμη του Σεν Τροπέ που πρέπει να διαφυλάξουμε”
- Χάος στην Ισπανία: Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες κοντά στη Μάλαγα, vid
- Διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων στον κόμβο του Ορμενίου και το Τελωνείο των Κήπων
- Tηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ευρωπαίων ηγετών και Τραμπ – Ζελένσκι προβλέπεται για σήμερα
- Οικογενειακή τραγωδία στου Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγο του και αυτοκτόνησε
- Ταύρος: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών – Μαχαίρωσε την υπάλληλο και την κλείδωσε
- Τραμπ για εκεχειρία Ταϊλάνδης-Καμπότζης: «Ίσως οι ΗΠΑ να έχουν γίνει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ηνωμένα Έθνη»
- Κάποτε ήταν αλλιώς σε ό,τι αφορά τις γιορτές: Η Δυτική Ευρώπη αντικρίζει το σήμερα
- Η Κίνα ξεκίνησε να φτιάχνει το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο – Πιάνει τα 700 χλμ /ώρα σε 2 δευτερόλεπτα, vid
- 67χρονος έχασε τη ζωή του στα Χανιά – Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων









