Από το πρωί έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια με την Τροχαία να έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εισόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια Καλαμακίου έως τους Αγίους Θεόδωρους και από τα Μέγαρα έως την Νέα Πέραμο ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια Ελευσίνας.
Καλύτερη είναι η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας όπου μέχρι στιγμής υπάρχει αυξημένη κίνηση στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.
Χθες, ανήμερα της Ανάστασης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας στην Αθήνα επέστρεψαν 61.786 (33.058 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 28.728 από την Αθηνών-Λαμίας). Το αντίστοιχο διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει 48.925 οχήματα.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 το βράδυ στο ρεύμα εισόδου υπάρχει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / phοto eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τζιτζικώστας: «Τιμώντας την ιστορία μας και τους προγόνους μας, συνεχίζουμε με πίστη σε μια Ελλάδα ισχυρή»
- Το timelapse βίντεο από το Popocatepetl, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια του Μεξικού
- Πλεύρης: Ο Μεταξάς πρέπει να τιμηθεί όπως του αρμόζει ως ο πρωθυπουργός του ΟΧΙ
- Δένδιας: Ήταν μια παρέλαση καινοτομίας, η οποία μπορεί πλέον να ενισχύει το φρόνημα
- Πάτρα: Η πόλη τίμησε την εθνική επέτειο – Ι. Φωτήλας: «Όλοι οι Έλληνες να προχωρήσουμε μαζί με ομοψυχία»
- Τα παράξενα ελάφια – βαμπίρ που κρύβονται στα δάση της Βρετανίας – Δείτε βίντεο
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι νήσο στη ρωσική άπω ανατολή, vid
- Τι «σύγχρονο» είδαμε στη σημερινή παρέλαση της Θεσσαλονίκης
- “Μελίσα”: Λένε ότι θα είναι ο χειρότερος κυκλώνας του αιώνα – Το απόκοσμο βίντεο από το μάτι του τυφώνα
- 28η Οκτωβρίου: Το μήνυμα Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη









