«Φέτος, τα πράγματα είναι δυσκολότερα από ποτέ, γιατί πολύ απλά η κυβέρνηση δεν κατάφερε να προστατεύσει τους πολίτες από την αισχροκέρδεια, ούτε τους παραγωγούς από τις παράνομες ελληνοποιήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν τελείωσε την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο Αγορά, νωρίτερα σήμερα το πρωί, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, και συζήτησε με καταναλωτές και εμπόρους για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως «χρειάζονται κανόνες στην αγορά και όχι ασυδοσία, την οποία επιτρέπει η Νέα Δημοκρατία, υπηρετώντας συμφέροντα εις βάρος της καθημερινότητας και της ευημερίας του ελληνικού λαού».
Όπως σημείωσε, για την κυβέρνηση η οικονομία πάει καλά και τα δύσκολα της ακρίβειας είναι πίσω, αλλά φέτος οι πολίτες θα πληρώσουν το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι όλων των εποχών, τη στιγμή που η αγοραστική τους δύναμη είναι η δεύτερη χαμηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Ποιους θα πιστέψετε; Τους μηχανισμούς προπαγάνδας ή την πραγματικότητα;», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη
- Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε από γέφυρα στον Περιφερειακό
- «Φρένο» στην παράνομη διέλευση δικύκλων από πεζόδρομους στην Θεσσαλονίκη
- Έρχεται θεατρικό μιούζικαλ για τον Έλβις Πρίσλεϊ
- Κατά 3,4% αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Οκτώβριο
- Φόρο τιμής στον εμβληματικό Ρόμπερτ Ντιβάλ αποδίδουν σταρ του Χόλιγουντ
- 11χρονος κιθαρίστας-θαύμα παίζει μπλουζ και τα νιώθει απόλυτα! Δείτε τις εκφράσεις του, vid
- Θα υπάρχουν σήμερα νέα από τις συνομιλίες της Γενεύης; Τι είπε ο Πεσκόφ
- Οι χαμηλότερες ταχύτητες δεν σημαίνουν απαραίτητα λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς σε ένα ατύχημα
- Κουβάλησε 19 κιλά κέρματα των 50 λεπτών για να τα μετατρέψει σε χαρτονομίσματα και συνελήφθη
Κύρια Θέματα









