Πιο συγκεκριμένα, έως το τέλος Απριλίου αναμένεται να κλείσει η δομή της Ελευσίνας στην οποία φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 84 διαμένοντες, υπήκοοι Ουκρανίας στη συντριπτική τους πλειοψηφία, για τους οποίους η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, μεριμνά ως προς την τοποθέτησή τους σε άλλες ενεργές δομές.
Με το κλείσιμο της συγκεκριμένης δομής, απελευθερώνεται και το κτίριο που ανήκει στα Ελληνικά Ναυπηγεία και είχε παραχωρηθεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, συμβάλλοντας έτσι και στη δική τους εξυγίανση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ακολουθήσει το κλείσιμο των δομών σε Βόλο και Δυτική Λέσβο.
Το συνολικό οικονομικό όφελος από τη διακοπή της λειτουργίας των τριών δομών ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ, αναφέρει επίσης το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο αρχείου:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμφοιτητής της Κέιτ και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος
- Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Επανενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 και 48 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ ζητά με επιστολή
- Μάγειρες υποδύονται χαρακτήρες πολεμικών τεχνών…σε κινέζικο εστιατόριο
- Προχωρούν οι Ρώσοι! Καλούν τους Ουκρανούς σε Ποκρόφσκ και Κουπιάνσκ να παραδοθούν για να σωθούν
- Συμφωνία στην Ε.Ε. για τους «πράσινους στόχους» αλλά με… υποχωρήσεις
- Μητσοτάκης-Γκίλφοϊλ: Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων
- Χάρηκε ο Α. Τσίπρας με τη νίκη των διεθνιστών στη Νέα Υόρκη: «Μπορούμε!»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο θρίαμβος του Ζ. Μαμντάνι μπορεί να αλλάξει τα πάντα
- Έκρηξη τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι
- Οδηγός παθαίνει σοκ όταν βλέπει αεροσκάφος να συντρίβεται μερικά μέτρα μακριά του, vid









