Οι μάχες στο ουκρανικό μέτωπο συνεχίζονται. Περίπου 90 άμαχοι από μια σειρά ρωσικών περιοχών τραυματίστηκαν σε επιθέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων την περασμένη εβδομάδα, άλλοι 10 άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν, δήλωσε στο TASS ο Μεγάλος Πρεσβευτής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ροντιόν Μίροσνικ.
«Την περασμένη εβδομάδα, 96 άμαχοι τραυματίστηκαν από τους ναζιστικούς (σ.σ. εννοεί τους ουκρανικούς) βομβαρδισμούς: 86 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων ένας ανήλικος», είπε.
Ο Μίροσνικ διευκρίνισε ότι την περασμένη εβδομάδαη πλευρά της Ουκρανίας άνοιξε συχνότερα πυρ στις περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, του Μπέλγκοροντ και του Χερσώνα. Ο μεγαλύτερος αριθμός αμάχων υπέφερε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και στην περιοχή Χερσώνα.
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-PAP
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









