Ο σκοπός είναι με την αξιολόγηση των στοιχείων που συλλέγονται να γίνει καλύτερος και πιο στοχευμένος έλεγχος σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση σχετικών περιστατικών.
Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, σε περιοχές του Δήμου Λαγκαδά και με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης της πόλης.
Στο πλαίσιο της δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 64 άτομα, εκ των οποίων οι 62 ανήλικοι. «Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, στην οποία και διαβεβαιώνεται ότι ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης
- Η απάτη της ΑΙ! Ψεύτικες φωτό στην Κίνα έδειχναν χαλασμένα φρούτα, vid
- Έφτιαξαν το χάλκινο άγαλμα του RoboCop στο Ντιτρόιτ μετά από σχεδόν 15 χρόνια – Δείτε βίντεο
- Έκλεισαν οι κάλπες στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται αύριο η ψηφοφορία
- Δήμαρχος Αποκορώνου: Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι “δεν ζητούν ελεημοσύνη αλλά δικαιοσύνη για τον ιδρώτα τους”
- Σουσάμι: Η υπερτροφή που προστατεύει την καρδιά και περιέχει ωφέλιμα μέταλλα!
- Η αξιολάτρευτη στιγμή της Μελάνια όταν κοριτσάκι έτρεξε στην αγκαλιά της, vid
- Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα
- Η μεγάλη αλλαγή που έγινε παγκόσμια και επέφερε νέα δεδομένα
- Μ. Χαρακόπουλος: Κανένας «Φραπές» δεν θα μπορεί να λαμβάνει πλέον επιδοτήσεις – Πληρωμές μέχρι τις γιορτές









