Η διεξαγωγή του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αποφασίστηκε σήμερα σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Στη συζήτηση επισημάνθηκε η ανάγκη της στενής συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, οργανισμών και συλλόγων που θα συμπράξουν, ώστε η πόλη, οργανωμένα και συντεταγμένα, να υποδεχθεί μια δράση που μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό.
Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να απαντήσει με ενότητα ευθύνης στην επιθυμία των χιλιάδων καρναβαλιστών -όπως καταγράφηκε την προηγούμενη χρονιά- ώστε να δημιουργηθεί στην πόλη ένα νέο, μεγάλο γεγονός με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία. «Η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις προϋποθέσεις να “χτίσει” ένα μεγάλο δρώμενο, κάτι, όμως, που απαιτεί να βάλουμε τις αποσπασματικές πρωτοβουλίες στην άκρη και να δουλέψουμε από κοινού. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων της Πρωτοχρονιάς ο πήχης έχει ανέβει πιο ψηλά για όλους μας», τόνισε ο κ. Αγγελούδης.
Οι φορείς οι οποίοι εκλήθησαν και συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση ήταν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η ΧΑΝΘ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» και «Όλη η πόλη μια παρέα».
Γραφείο Τύπου Δήμου Θεσσαλονίκης
Δημαρχιακό Μέγαρο
Βασ.Γεωργίου Α’1
Τηλ.:2313317182
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Φιλιπάττος: Πάνω από 20% βελτίωση με την τηλεπαραρακολούθηση της καρδιακής ανεπάρκειας
- Θησείο: H γοητευτική γειτονιά με τη μακρά ιστορία, τους θρύλους και τα σπαρταριστά ευτράπελα
- Κίνα: Κεντρικός στόχος η επιτάχυνση εκσυγχρονισμού της αγροτικής παραγωγής μέχρι το 2030
- Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, ζυγαριές, τρίφτες και χρήματα
- Μεγάλο φαβορί ο δεξιός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας
- Η νέα γενιά των φορετών συσκευών – Ποιό «ζωντανό» εμφύτευμα παρουσίασαν, vid
- Δήμος Πειραιά: Θερμαινόμενος χώρος σε 24ωρη βάση για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Π. Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι
- Στη Θεσσαλονίκη ο Α. Τσίπρας για το βιβλίο του – Ένταση με προσαγωγές, vid
- Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ για την ΑΙ…”Ζούμε στην εποχή της Φαντασίας”, vid
Κύρια Θέματα









