Ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού και παρουσιαστής του Fox News, Πιτ Χέγκσεθ, τον οποίο ο Τραμπ όρισε να ηγηθεί του Υπουργείου Άμυνας, ανακήρυξε τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα του κατά τη διάρκεια της ακρόασης για να πάρει την επιβεβαίωση από την Γερουσία το πρωί της Τρίτης, κάνοντας δημόσια ομολογία.
“Όλη η Δόξα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ανήκει στον Κύριο και Σωτήρα μας, Ιησού Χριστό. Η χάρη και το έλεός Του αφθονούν κάθε μέρα. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ”, είπε ο Χέγκσεθ σε αυτή την εναρκτήρια δήλωση.
Εξήγησε ότι αυτή η προσευχή είναι κάτι που αυτός και η σύζυγός του, Τζένη, κάνουν κάθε πρωί.
Η ακρόαση του Χέγκσεθ, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ξεκινώντας την Τρίτη το πρωί.
Αφού προτάθηκε για να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας του Τραμπ, ο Χέγκσεθ υπέστη ευρεία υποστήριξη και κριτική που οδήγησαν στην ακρόαση της επιβεβαίωσής του από την Γερουσία.
Τα μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών εξέπληξαν τον Χέγκσεθ για ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική απρεπή συμπεριφορά, καθώς και για τη θέση του σε ζητήματα στρατιωτικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών σε στόχους μάχης και διαφορετικότητας.
Ο Χέγκσεθ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για σεξουαλική κακή συμπεριφορά, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και πολλά άλλα, ως “συντονισμένη εκστρατεία συκοφαντίας”.
Pete Hegseth just loudly proclaimed Jesus Christ as his Lord & Savior during his confirmation opening statement.
— George (@BehizyTweets) January 14, 2025
"All Glory, regardless of the outcome, belongs to our Lord and Savior, Jesus Christ. His grace and mercy abounds each day. MAY HIS WILL BE DONE."
CHRIST IS KING! pic.twitter.com/1nBKqYfeNO
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων εισαγωγής στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία για το ερχόμενο σχολικό έτος
- Τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα είναι “ανεπαρκή”, σύμφωνα με τον Ρούμπιο
- Στην Κωνσταντινούπολη τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Ταξί : Πανελλαδική απεργία και αύριο Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου σήμερα, 1η ημέρα της απεργίας
- Τι δήλωσε ο Τραμπ για τον αξιωματούχο που παραιτήθηκε λόγω αντιρρήσεων για τον πόλεμο στο Ιράν
- Hellenic Train: Ποια σιδηροδρομικά δρομολόγια επανέρχονται στον Έβρο
- Νέος κόμβος Παρακολούθησης Επιδόσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Τι δήλωσε σχετικά ο Μητσοτάκης
- Ειρ. Αγαπηδάκη: Νέο πρόγραμμα για την πρόληψη της υπέρτασης, στο πλαίσιο του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- ΕΤΑΔ: Online οι αιτήσεις εκμίσθωσης παλαιών αιγιαλών ή αιγιαλών από όμορες επιχειρήσεις, έως τις 30/4 μέσω του site της εταιρείας
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ λόγω Ιράν – Τι τόνισε στην επιστολή του









