Ο Όρκος της Πίστης για την Πατρίδα, τον οποίο πολλά παιδιά στην Αμερική έχουν απομνημονεύσει στο δημοτικό σχολείο, έχει ως εξής: «Ορκίζομαι πίστη στη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στη Δημοκρατία για την οποία εκπροσωπούνται, ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους.”
Σε ένα βίντεο , οι γερουσιαστές ακούγονταν να απαγγέλλουν σωστά τον ‘Ορκο Πίστης ενώ η Χάρις, φάνηκε να επαναλαμβάνει τις λέξεις, «Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» αφού άκουσε μέλη της άνω αίθουσας να λένε σωστά, «στη σημαία», την οποία λέξη “σημαία” εκείνη παρέλειψε να αναφέρει.
Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι από τη γκάφα της!
«Η Καμαλά Χάρις δεν γνωρίζει τον Όρκο πίστης! Θεέ μου!» Η συντηρητική παρουσιάστρια του podcast Breanna Morello έγραψε στο X .
“Και η Αντιπρόεδρος ξεχνά τον Όρκο Πίστης, φυσικά”, έγραψε ο εκπρόσωπος Dan Crenshaw (R-Texas) στο X . «Και ο όρκος είναι σημαντικός γιατί όταν ορκιζόμαστε, δεσμευόμαστε για κάτι, σωστά; Οπότε, ορκίζομαι πίστη στη σημαία. Τώρα, αυτή η σημαία…» συνέχισε ο Crenshaw.
Εν τω μεταξύ, ο πρώην βοηθός της εκστρατείας του Τραμπ, Τσέστερ Ταμ, περιέγραψε τη γελοία γκάφα του Χάρις ως «απολύτως αξιολύπητη», υποστηρίζοντας ότι «η Αμερική απέφυγε μια σφαίρα» στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Vice President Kamala Harris appears to flub pledge of allegiance https://t.co/H2IxfAjt4I pic.twitter.com/bClm62bTCx
— New York Post (@nypost) January 3, 2025
Σε ένα άλλο βίντεο ο Τζ. Ντι Βανς εκλεγμένος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να σταματήσει τα γέλια όταν ακούει την Καμάλα Χάρις να ορκίζει τους νέους γερουσιαστές των ΗΠΑ. Μάλιστα το βίντεο ανέβασε στην πλατφόρμα “Χ’ και ο γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) January 3, 2025
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέος χαμός στη Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Κυβέρνησης
- Ο Ιρανός πρόεδρος επιβεβαίωσε τον θάνατο του Υπ. Πληροφοριών Ισμαΐλ Χατίμπ
- Ποιό είναι το «28ο καθεστώς» για την Ε.Ε. που ανακοίνωσε η Φον ντερ Λάιεν
- «Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζει η Ρωσία την επίθεση σε ρωσικό πλοίο στη Μεσόγειο
- Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι συζητούν τρόπους για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Νέες εκρήξεις στο Τελ Αβίβ μετά την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Ουκρανία: Θέλουν να ρίξουν και ανθρωποειδή ρομπότ στο μέτωπο κατά της Ρωσίας – Vid
- Βρετανία για Ιράν: Εκνευριστική η έλλειψη σχεδίου από ΗΠΑ και Ισραήλ
- Η ΔΟΑΕ επιβεβαίωσε το πλήγμα σε πυρηνικό σταθμό του Ιράν









