Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τμήμα της πόλης Τερνόπιλ να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τον δήμαρχό της, μία εβδομάδα μετά τις ρωσικές επιδρομές που άφησαν χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και της γύρω περιοχής της.
“Υπάλληλοι του ενεργειακού δικτύου και διασώστες επιχειρούν για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της επίθεσης. Αποθηκεύστε νερό, φορτίστε τα κινητά σας”, σημείωσε ο δήμαρχος Σέρχιι Ναντάλ σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Η Τερνόπιλ βρίσκεται περίπου 220 χιλιόμετρα ανατολικά της Πολωνίας, χώρας μέλους του NATO.
Η Ρωσία εξαπέλυσε δύο μεγάλες επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας τον Νοέμβριο, προκαλώντας διακοπές ρεύματος στη χώρα καθώς αυτή προετοιμάζεται για την έλευση του χειμώνα.
Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 22 από τα 28 drones που εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύχτας η Ρωσία. Ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα “χάθηκε” και άλλα δύο εγκατέλειψαν τον υπό ουκρανικό έλεγχο εναέριο χώρο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Η Ρωσία εξαπέλυσε επίσης επίθεση σε ενεργειακές υποδομές στην περιφέρεια Ρίβνε, δήλωσε ο κυβερνήτης της Ολεξάντρ Κοβάλ. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν απώλειες, πρόσθεσε.
Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας ενεργοποιήθηκαν επίσης στη διάρκεια της νύχτας στην περιφέρεια του Κιέβου, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Ρουσλάν Κραβτσένκο. Τέσσερα κτίρια κατοικιών, δύο αυτοκίνητα και χώρος στάθμευσης υπέστησαν ζημιές από τα συντρίμμια που έπεσαν, πρόσθεσε.
ΑΠΕΜΠΕ φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι είδους προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη για την ήττα της Χαμάς, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Η “Γέφυρα του Διαβόλου” στην Τοσκάνη: Ιστορία και θρύλοι για την περίτεχνη μεσαιωνική κατασκευή
- YouTuber ισχυρίζεται ότι αεροδρόμιο της Ινδίας είναι “στοιχειωμένο” – Η μυστηριώδης γυναίκα με το κόκκινο σάρι, vid
- Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσει ο διάλογος»
- Ξέφυγε η κατάσταση στα σχολεία! 14χρονος μπούκαρε στις τουαλέτες και φωτογράφισε 9χρονο μαθητή
- Αν έχεις ΑΙ… διάβαινε! Γυναίκα στις ΗΠΑ κέρδισε 150.000 στο λαχείο με αριθμούς από το…ChatGPT
- Ζελένσκι: Η φωτογραφία που τα λέει όλα
- ΑΑΔΕ: Δύο νέα “χτυπήματα” στη μάχη κατά του λαθρεμπορίου ποτών σε Αργολίδα και Κρήτη
- ΟΑΣΘ: Ενημέρωση για τις τροποποιήσεις εννέα λεωφορειακών γραμμών στην Καλαμαριά
- Τι ζήτησε να γίνει Έλληνας ευρωβουλευτής για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΟΑΣΘ

ΕΝΟΙΚΙΑ

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ
