Στην δήλωση του ο κ. Κανελλόπουλος αναφέρει:
“Η σημερινή απόφαση για την προσωρινή κράτηση του εντολέα μου ελήφθη με μοναδικό στοιχείο την ανεύρεση τμήματος δακτυλικού αποτυπώματος σε κινητό αντικείμενο καθημερινής χρήσης (σακούλα). Ο εντολέας μου εξ αρχής αρνείται κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες πράξεις.
Η στέρηση της ελευθερίας του κατηγορούμενου θα έπρεπε να αποτελεί το έσχατο μέτρο δικονομικού καταναγκασμού και να εξαρτάται από τις ενδείξεις ενοχής και από τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορουμένου και όχι από την βαρύτητα των αποδιδόμενων πράξεων (ένταξη σε οργάνωση κλπ.) οι οποίες σε κάθε περίπτωση δεν προκύπτουν από την δικογραφία”.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»
- Με τη συμμετοχή 57 επιχειρήσεων και παραγωγικών φορέων αναχωρεί την Κυριακή η αποστολή του ΥΜΑΘ για Βελιγράδι
- Συνεργασία ΔΥΠΑ και ΟΟΣΑ – Νέα στρατηγική για την ενίσχυση της επανένταξης των πιο ευάλωτων ανέργων
- Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Κολωνάκι με λεία άνω των 200.000 ευρώ
- Γερμανία: Πυρά της τουρκικής κοινότητας κατά του Μερτς για τη δήλωσή του για τους μετανάστες
- Ο Πεζεσκιάν ευχαριστεί δημόσια την Ρωσία – Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση;
- Σ. Φάμελλος: Τι ακριβώς θα καλύψουν με 40 ευρώ το μήνα μεικτά οι εργαζόμενοι, όταν έχουν ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερα από την ακρίβεια;









