Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ο ηλικιωμένος που δέχθηκε επίθεση με κατσαβίδι από άντρα, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, όταν ο δράστης παρενόχλησε λεκτικά την 8χρονη εγγονή του θύματος.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Άνω Πόλη, με τον δράστη (περίπου 50 ετών) να παραμένει έκτοτε άφαντος και να αναζητείται από την Αστυνομία. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα.
Το 73χρονο θύμα (σ.σ. οι αρχικές πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι είναι 68 ετών) παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και η δικογραφία αφορά το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία – Αυτό είναι το πρόγραμμα
- Στιούαρτ Ράσελ: Αν αναλάβει τον έλεγχο η ΑΙ, ο ανθρώπινος πολιτισμός θα μπορούσε να γίνει “παράπλευρη απώλεια”
- Νέος οργανισμός για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από κορυφαίους επιχειρηματικούς φορείς
- Βρετανική πυρηνική ομπρέλα στην Ευρώπη; Το Λονδίνο παίζει με την «φλόγα»
- Νοσοκομείο Μεταξά: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη βιοψία παγκρέατος με ενδοσκοπικό υπέρηχο
- Ρωσία: Η FSB έχει πλέον το δικαίωμα να αναγκάζει τους παρόχους να διακόπτουν τις τηλεπικοινωνίες
- Ευρωπαίοι εκπρόσωποι παρόντες στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας – ΗΠΑ στη Γενεύη
- Ακρίβεια: Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 64χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του
- Παρατείνεται η αποστολή του «πρώτου αραβικού κράτους» στον πλανήτη Άρη









