Πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ εξακολουθούν να καταχρώνται την περιβαλλοντική ατζέντα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στην συνέντευξη τύπου που έδωσε κατά την τελευταία μέρα της Συνόδου Κορυφής των BRICS στο ΚΑΖΆΝ.
“[Αυτοί οι άνθρωποι] δρουν χωρίς κάποια βάση όσον αφορά την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Κλείνουν οτιδήποτε έχει να κάνει με την πυρηνική ενέργεια και την παραγωγή ενέργειας από άνθρακα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.
Ο Πούτιν δεν στάθηκε μόνο σε αυτό και δήλωσε για τις δυτικές χώρες:
- Οι κορυφαίες παγκόσμιες οικονομίες έκαναν κατάχρηση της θέσης τους τυπώνοντας χρήματα κατά την διάρκεια του COVID και προκαλώντας παγκόσμιο πληθωρισμό.
- Η Δύση αγνόησε τις αρχές του διεθνούς δικαίου χρηματοδοτώντας την Ουκρανία.
- Δεν υπάρχει δικαιοσύνη από τη Δύση στην προσέγγισή της απέναντι στη Ρωσία.
- Σχετικά με τις αναφορές ότι η Ρωσία θα προκαλέσει όλεθρο στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου: Πλήρης ανοησία.
- Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι οι συνεχείς εκκλήσεις της Μόσχας προς τους εταίρους που τους ζητούσαν να μην επεκτείνουν το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά αγνοήθηκαν εδώ και χρόνια.
- Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η ασφάλεια της χώρας παραμένει για αυτόν απόλυτη προτεραιότητα.
- «Αλλά [οι Ρώσοι] δεν είναι αυτοί που προκαλούν την κλιμάκωση. Είναι η άλλη πλευρά που κάνει τα πάντα για αυτήν την κλιμάκωση, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό… Είναι προετοιμασμένες εκείνες οι χώρες που το κάνουν αυτό, είναι προετοιμασμένες για αυτό;» είπε ο Πρόεδρος Πούτιν απαντώντας σε ερώτηση που ισχυρίστηκε τον ρόλο της Ρωσίας στην τρέχουσα γεωπολιτική αναταραχή.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
- Νέα τάση “χτύπησε” στο διαδίκτυο: Έτσι πλένουν τα…μάλλινα ρούχα! BINTEO
- Όλοι χτυπούν όλους: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν το Ιράν με «ανταποδοτικά χτυπήματα»
- Πακιστάν: 17 νεκροί στις διαδηλώσεις υπέρ του Ιράν
- Τραμπ: Η επιχείρηση στο Ιράν θα διαρκέσει 4 εβδομάδες το λιγότερο
- Πληροφορίες πως επλήγη η αμερικανική πρεσβεία στο Κουβέιτ, vid
- Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.22μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
- Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή “απογειώνει” τις τιμές του πετρελαίου
- YouTuber αναλύει πόσα χρήματα έβγαλε με 200 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι του
- Μ. Ανατολή: Το ΥΠΕΞ ενεργοποιεί τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης πρεσβειών και προξενικών αρχών









