«Πυρά» κατά του Νίκου Παππά εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την ξαφνική αποχώρησή του από την αίθουσα.
«Αυτή θα είναι η τακτική μου», αποκρίθηκε ο ίδιος θυμίζοντας την καταδίκη με 13-0 ψήφους του κ. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο.
«Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο. Προστατεύω το πολίτευμα, δεν θα χαιρετηθώ, θα χαριεντιστώ και συνδιαλλαγώ μαζί του.
Όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρει αρχηγό και κομματισμό, θα είμαι εδώ να κάνουμε συζήτηση. Μην απορήσετε εάν αποχωρήσω, αυτή θα είναι η τακτική που θα ακολουθώ έως ότου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέξει μόνιμο αρχηγό.
Και αυτό συνιστά κοινοβουλευτισμός. Προστατεύω το πολίτευμα με αυτή μου την στάση. Έχουμε να κάνουμε με αρχηγό αντιπολίτευσης μεταβατικό και κανείς δεν ξέρει εξ ονόματος ποιου ομιλεί. Του κ. Κασσελάκη, του κ. Φάμελλου, του κ. Γκλέτσου. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει αρχηγό και βηματισμό θα είμαι εδώ για να κάνουμε σωστή και θεσμική αντιπαράθεση. Μην απορήσετε λοιπόν αν αναχωρήσω και στην δευτερολογία σας γιατί αυτή θα είναι η στάση μου έως ότου εκλέξετε αρχηγό».
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε γιατί απουσίαζε από την κηδεία του Ντιόγκο Ζότα
- Σοκαριστικό βίντεο: Πύθωνας έξι μέτρων τυλίγεται γρήγορα γύρω από τον λαιμό ενός άνδρα
- Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για τηλεφωνικές απάτες στο Ρέθυμνο με λεία 8.000 ευρώ
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι μαθητές για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών μέσα σε σχολείο
- Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με μαραθωνοδρόμους: «Η άθληση δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη»
- Πάτρα: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για πορνογραφία ανηλίκων και κοινοποίηση γυμνών φωτογραφιών
- Ισχυρές καταιγίδες από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα – Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
- Το τρέιλερ του «Kill Bill: The Whole Bloody Affair» ενθουσίασε! ΒΙΝΤΕΟ
- Ρωσικά κεφάλαια: Θα «ρίξουν» τον πρωθυπουργό που τόλμησε να πει «όχι» στη διεθνιστική Ε.Ε.;
- Υπ. Ενέργειας των ΗΠΑ από Ελλάδα: «Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποδυναμωθεί η πολεμική μηχανή της Ρωσίας είναι μέσω της ενέργειας»









