Ποτέ δεν είχα τέτοια σκεπτικά και πάντα έβαζα το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ. Η υποψηφιότητά μου έρχεται να υπηρετήσει τους στόχους που πρέπει να έχει το ΠΑΣΟΚ στο επόμενο διάστημα, στόχους φιλόδοξους και ρεαλιστικούς υπό προϋποθέσεις. Εκτιμώ ότι με την ορμή και το πείσμα μου, τις καθαρές θέσεις που πάντα διατύπωνα και το καθαρό πολιτικό, ιδεολογικό στίγμα μου μπορώ να συμβάλω στην επίτευξή τους», αναφέρει στο άρθρο της για το ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.
Όπως λέει η κ. Γιαννακοπούλου οι επερχόμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι «πολύ καθοριστικές» καθώς «πραγματοποιούνται σε μια χρονική περίοδο που το πολιτικό σκηνικό χαρακτηρίζεται από ρευστότητα και σημαντικό τμήμα πολιτών αναζητούν νέο φορέα πολιτικής εκπροσώπησης».
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία που ίσως είναι και η τελευταία. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει ριζικά για να μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας προς όφελος της κοινωνίας. Να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές στην ηγεσία του, στον τρόπο θεσμικής δημοκρατικής λειτουργίας του, απευθυνόμενο στην κοινωνία με καθαρό πολιτικό λόγο, καθαρές προτάσεις, εμφανιζόμενο με ξεκάθαρη φυσιογνωμία και αντιπολιτευτική πολιτική που αρμόζει σε ένα κόμμα σοσιαλδημοκρατικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό. Έλειψαν αυτά τα στοιχεία και γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε από τον αστερισμό των μικρών βημάτων που δεν δημιουργούν δυναμική, εμφανιζόμενοι περισσότερο ως μια ακόμα φωνή διαμαρτυρίας και όχι ως κόμμα με χαρακτηριστικά κόμματος εξουσίας, μη πείθοντας ότι διαθέτουμε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Και καταλήγει λέγοντας: «Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει, όπως ήταν πάντα το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατίας, της Κεντροαριστεράς, των Μεταρρυθμίσεων. Πρέπει να γίνει παράταξη με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το στοίχημά μας και οφείλουμε να το κερδίσουμε».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΣΥ: Σε λεωφορεία της Αθήνας και του Πειραιά, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα μέχρι τα Φώτα (vid,photo)
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εορταστικών εκδηλώσεων σε Πλατεία Συντάγματος και Πεδίον του Άρεως
- Πώς η απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο
- Ο Ροναλντίνιο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: «Μαγεύει» με τη μπάλα, vid
- Ουκρανοί και «Συμμαχία των Προθύμων» θα συναντηθούν στις αρχές Ιανουαρίου
- Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων σύμφωνα με την ΑΑΔΕ
- Κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ για την αύξηση των ασφαλίστρων στις συμβάσεις υγείας – Τι αναφέρει
- Έκτακτα μέτρα στην Αθήνα για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες
- Αγρότες έριξαν σανό και κοπριά σε γραφεία βουλευτών, vid
- Τουρκία: 357 συλλήψεις σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους









