Πρόκειται για 42χρονο Σέρβο, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή της Νεάπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που τού πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, η συνδεόμενη με τα ναρκωτικά πράξη αφορά την περίοδο 2014, ενώ η απόπειρα ανθρωποκτονίας, από κοινού με άλλο άτομο, φέρεται να τελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο (αμφότερες στην πατρίδα του).
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με 61 γραμμάρια κάνναβης.
Ο καταζητούμενος θα οδηγηθεί διαδοχικά στους αρμόδιους εισαγγελείς, αφενός για να δρομολογηθεί η διαδικασία έκδοσής του στη Σερβία και αφετέρου για την ποσότητα κάνναβης που κατείχε.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Ο Καναδάς υπάρχει χάρη στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να είναι ευγνώμων
- Αναβάλλεται το σημερινό ταξίδι Μητσοτάκη στο Davos λόγω κακοκαιρίας
- Ουκρανικό: Άσχημα μαντάτα για τους Ευρωπαίους από το Νταβός λόγω Τραμπ, vid
- Ο Τραμπ γελοιοποίησε δύο φορές σε ένα 24ωρο τον Μακρόν – Video
- Ούτε ο Γερμανός καγκελάριος θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής του καταστατικού χάρτη του “Συμβουλίου Ειρήνης”
- Κακοκαιρία: Δεμένα στα λιμάνια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς τα πλοία
- Τραμπ: Δεν θα χρησιμοποιήσω στρατιωτική βία για την απόκτηση της Γροιλανδίας – Vid
- Τραμπ στο Davos: Η Ευρώπη των μεταναστών και της πράσινης απάτης έχει πάρει τον στραβό δρόμο – Vid
- Συνολικά 915.889 ήταν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο τέλος του 2025
- Τι λένε πηγές του Υπ. Κλιματικής Κρίσης για εμφάνιση ειδοποιήσεων 112 σε τερματικά POS









