Η Νέα Δημοκρατία, δεδομένου ότι εφαρμόζει με συνέπεια τις πολιτικές της νέας εποχής, της ψηφιοποίησης και του Μεγάλου Αδελφού στην οικονομία και όχι μόνο, χαίρει της στήριξης Βρυξελλών και Λευκού Οίκου!
Ως εκ τούτου, για την ώρα, δεν υπάρχει διάθεση στήριξης εναλλακτικής πρότασης, με τις δυνάμεις αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, κυρίως σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθούν ακόμα να εκλέξουν αρχηγό και άκρη να μην βρίσκουν!
Πάρα ταύτα, υπάρχει διάθεση στην Πειραιώς να μην επαναπαυτούν και να κυνηγήσουν πίσω τις δεξιές ψήφους, οι οποίες χάθηκαν με τις «αντί-δεξιές», κατά πολλούς, πολιτικές αποφάσεις που πήρε η ΝΔ σε σχέση με πολλά κοινωνικά θέματα!
Ξεκινά, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες ,προσπάθεια του Μαξίμου να επαναπροσεγγίσει τους δυσαρεστημένους γαλάζιους ψηφοφόρους, οι οποίοι πλησιάζονται ή έχουν κερδηθεί από μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.
Το σχέδιο προφανώς βασίζεται στην «λογική του χρυσόψαρου»! Τι σημαίνει αυτό; Κυβερνητικά κλιμάκια φέρονται να ξεκινούν περιοδείες στην ελληνική επικράτεια, με στόχο να επανέλθει η επαφή με την κοινωνία και δη με τις λαϊκές δεξιές πτυχές της! Στο Μαξίμου ενδεχομένως θεωρούν πως, έχοντας περάσει καιρός από τα όποια «αντί-δεξιά» νομοσχέδια που ψηφίστηκαν σε σχέση με τις νέες πραγματικότητες στην χώρα μας, λίγη δεξιά ρητορική στις επαφές με δεξιούς ψηφοφόρους θα κολλήσει ξανά το ραγισμένο γυαλί, καθώς ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά εύκολα, αρκεί να του δώσεις σημασία και φυσικά χρήμα!
Οι επισκέψεις θα γίνουν στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, με ορίζοντα το 2030 της σχετικής Ατζέντας του ΟΗΕ, και θα αφορούν και τις 13 Περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας!
Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στην Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας το περιφερειακό σχέδιο Ανάπτυξης για εκείνην την περιοχή.
Η εκ νέου προσέγγιση στην παραδοσιακά δεξιό Βορρά θα συνοδευτεί από έργα… ανάπτυξης ύψους 5,2 δις ευρώ, με αναβάθµιση των υποδοµών, φαινομενική στήριξη του πρωτογενούς τοµέα και άφθονη πράσινη µετάβαση, η οποία, ωστόσο, δεν αποκλείεται να οδηγεί στην από-ανάπτυξη, άπαξ και μελετηθούν σε βάθος οι συνέπειες της! Πόσοι όμως θα ασχοληθούν με αυτό;
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη ΜΕΘ με βακτηριακή μηνιγγίτιδα 19χρονος φοιτητής στα Τρίκαλα – Προσπάθεια αποδιασωλήνωσής του αύριο
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Out 9-14, 2η αγωνιστική): Αυτή είναι η βαθμολογία
- Drone χτύπησε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σ. Αραβία παρά την εκεχειρία
- Τότε ξεκινά στο Πακιστάν ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν
- Επανέρχονται τα δρομολόγια του Προαστιακού τις καθημερινές στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο
- 5 τρόποι για να καταλάβετε αν ένα αυγό είναι χαλασμένο
- Στον απόηχο του ρωσικού ισχυρισμού – Τι θα γινόταν αν η ΕΕ αποκτούσε πυρηνικά όπλα;
- Νομικός γρίφος η υπηκοότητα ενός μωρού: Γεννήθηκε σε πτήση από Τζαμάικα προς Ν. Υόρκη!
- Νετανιάχου: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στη μάχη ανά πάσα στιγμή, εφόσον κριθεί απαραίτητο»
- Η Ουγγαρία θα αγοράσει έως και 10 μικρούς αρθρωτούς αντιδραστήρες από τις ΗΠΑ









