Όχι μία, ούτε δύο, αλλά… 35 φορές «έπιασε» το ίδιο ραντάρ τον οδηγό σε δρόμο της Ισπανίας, για παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας.
Συγκεκριμένα, στις 13 Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία της Σαραγόσα συνέλαβε έναν 31χρονο οδηγό, ο οποίος από τον περασμένο Μάρτιο είχε «πέσει» 35 φορές στις «δαγκάνες» ενός ραντάρ στον αστικό δρόμο Ronda Hispanidad, όπου το όριο ταχύτητας ανέρχεται σε 50 χλμ./ώρα.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, όλες οι παραβάσεις σημειώθηκαν τις πρωϊνές ώρες, ενώ με το πέρασμα του χρόνου ο 31χρονος οδηγός πήγαινε με όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες!
Στις πρώτες παραβάσεις, οι υπερβάσεις του ορίου ταχύτητας επίσυραν μόλις διοικητικό πρόστιμο. Παρ’ όλα αυτά, μεταξύ 3 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου το ραντάρ έπιασε τον 31χρονο να κινείται 14 φορές με ταχύτητες μεταξύ 118 και 147 χλμ./ώρα, που συνιστούν ποινικό αδίκημα.
Όταν οι αστυνομικές αρχές αντιλήφθηκαν τη σωρεία σοβαρών παραβάσεων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ετοίμασαν ειδική επιχείρηση για να τον εντοπίσουν.
Στις 13 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό, ο οποίος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο δικαστήριο και το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε σε δημοτικό χώρο στάθμευσης.
Το πάθημα ίσως του γίνει μάθημα!
(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο καφέ στον κόσμο! Και δεν είναι για όσους φοβούνται τα ύψη – Δείτε βίντεο
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη απόψε το βράδυ
- Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: 67χρονη ΑΜΕΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- Χειμερινές εκπτώσεις: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – Πτώση τζίρου έως 40%
- Από τα χείλη του Τραμπ κρέμεται η Μέση Ανατολή – Τι δήλωσε εν μέσω φόβου για χτύπημα στο Ιράν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ο Μπιλ Κλίντον δηλώνει ότι δεν είχε καμία ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν
- Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών η Σουηδία με το βλέμμα σε πιθανό πόλεμο
- Η Πολωνία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν, το Ισραήλ και τον Λίβανο
- Σοκ στο Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ, ένας νεκρός και 39 τραυματίες – “Νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, vid









