μετά από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται και από μέλος του κόμματος!
Είχε προηγηθεί η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με εκείνον να κρατάει την έδρα του!
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Η Επιτροπή Δεοντολογίας υπάκουσε στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο. κ Σιαλμάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού αναφορικά με την διαγραφή του!
Όπως δήλωσε:
«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια, αν με διαγράφει επειδή αντιτάχθηκα στην γουόκ ατζέντα για τα ομόφυλα ζευγάρια, αν με διαγράφει γιατί, παρουσία του, διαφώνησα για τον τρόπο λήψης της απόφασης από το επιτελικό κράτος ερήμην των βουλευτών, αν με διαγράφει γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, αν με διαγράφει γιατί του επεσήμανα την ανάγκη να στραφούμε στους πολλούς, τότε είναι τιμή μου. Αν με διαγράφει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο.
Αν όμως, ως πρόφαση για την διαγραφή μου, χρησιμοποιείται το γεγονός ότι παρουσία του, αλλά και στην Βουλή θεσμικά, ως δικαιούμαι και υποχρεούμαι, ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε μία εταιρεία χωρίς συναγωνισμό και στην ελάχιστη τιμή, τότε θέλω να θυμίσω και να δηλώσω ότι ο έλεγχος των υπουργών από τους βουλευτές αλλά και η απεριόριστη ελευθερία λόγου και κρίσης τους είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λόγο διαγραφής».
Ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να παραδώσει την έδρα του απάντησε:
«Νομίζετε ότι πρέπει να εγκαταλείψω τον αγώνα για τους πολλούς;»
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Χαρακόπουλος από Τίρανα: Στην Αλβανία έχει βαθιές ρίζες η ορθόδοξη παράδοση
- Στη Λευκωσία η Δ. Μιχαηλίδου για το Άτυπο Συμβούλιο EPSCO – Σειρά επαφών με αιχμή το στεγαστικό
- «Δόξα τω Θεώ δεν του απομένει πολύς χρόνος»: Εύχονται δημόσια να “ξεμπερδεύουν” με τον Πούτιν, vid
- Οι BTS, πρέσβεις πολιτισμού της Νότιας Κορέας με τη συναυλία τους στη Σεούλ
- Χ. Δούκας: «Διαμορφώνουμε πολιτικές ώστε καμία παιδική φωνή να μη χαθεί στη σιωπή»
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων
- Ποια έρημος στην Ινδία ονομάζεται “Μικρή Σαχάρα” και γιατί;
- Έφυγαν τα τρακτέρ από την Αθήνα – Κανονικά η κίνηση στους δρόμους
- Ηράκλειο: Ακρωτηριάστηκε η 52χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα
- Υπέρ μιας προγραμματικής συμφωνίας με στόχο την εναλλακτική πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης τάχθηκε ο Χ. Δούκας
Κύρια Θέματα









