Το κοινό που μαζεύτηκε δεν σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του και να ζητάει μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε αντικείμενο λατρείας -το βράδυ της Κυριακής (15.09.2024)- περπατώντας στην Ερμού! Μαζί με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις), βρέθηκε σε κατάστημα της ιδιοκτησίας τους, με τον κόσμο να μαζεύεται γύρω από τον «Greek freak» φωνάζοντας το όνομά του.
Οι θαυμαστές του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς, για τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος των Αντετοkounbros σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να βρεθούν κοντά του.
Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δεν σταμάτησε να χαμογελάει, βλέποντας την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και μάλιστα σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram έγραψε: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη».
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δραστηριοποιούνται εμπορικά και στην Ελλάδα, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί η Antetokounbros Academy.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Αγγελούδη για τον μεταλλικό φράχτη που τοποθετήθηκε στo Ανάκτορo του Γαλερίου
- Εικόνες παρακμής στη Γερμανία του 2025, vid
- Το σημείο των καιρών που «φάνηκε» στο Λούβρο της Γαλλίας
- Κάγια Κάλας: Βλέπουμε τις προσπάθειες του Τραμπ να φέρει την ειρήνη, όμως η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη
- Νέα γκράντε εμφάνιση από αγριογούρουνα σε κεντρικό δρόμο της Τούμπας! vid
- Πολεμική Αεροπορία: Διακομιδή ασθενούς στη Ρόδο με ελικόπτερο Super Puma – Δείτε βίντεο
- Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα υποδυθεί τη «βασίλισσα της λάτιν μουσικής» Γκλόρια Εστεφάν
- O κόσμος του “τρελού” νερού: Η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν με καλυμμένο το κεφάλι της
- Πρωτοβουλία του ΥΠΕΞ για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας
- Ο πρωθυπουργός της Αυστραλία στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες με τον Τραμπ