Και στη συνθήκη ακραίας φθοράς της Ν.Δ. θα υπήρχε εικόνα δυνητικής ανατροπής του σκηνικού μέσα από τη δρομολογούμενη συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ,Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
«Υπάρχει ένα ισχυρό δίλημμα. Απέναντι στα σενάρια διασπάσεων το μόνο που μπορεί να σταθεί είναι αυτό που έχουμε συναποφασίσει και πρέπει, επιτέλους, να υπηρετήσουμε», συμπλήρωσε.
Όπως εξήγησε, «το να μεταφέρουμε στη βάση διλήμματα, τα οποία εμείς δεν μπορούμε να λύσουμε με σύνθεση και συνεννόηση, δεν είναι κάτι που ανταποκρίνεται στην ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο. Το κόμμα έχει και πολιτικό και προγραμματικό και στελεχιακό απόθεμα. Έχει θέσεις και αποφάσεις που δεν έχουν βρει χώρο στη δημόσια συζήτηση». Λέγοντας, λίγο αργότερα, ότι «όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας, θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής».
Ο Νίκος Παππάς, αφού επεσήμανε ότι «έχουμε δημοσιοποιήσει θέσεις και για την ακρίβεια και για το φορολογικό, αλλά επισκιάζονται από δημόσιες τοποθετήσεις, οι οποίες αδικούν και αυτούς που τις κάνουν αλλά και τη συλλογική μας προσπάθεια», υπογράμμισε πως «όταν βάζει κάποιος ένα ζήτημα τόσο κορυφαίο (σ.σ.: περί αλλαγής ηγεσίας) δεν μπορεί να μην έχει συγκροτήσει εναλλακτική στρατηγική και να μην την έχει καταγράψει σε ένα κείμενο. Έχει υπάρξει μία λαθολογία, όχι μία εναλλακτική πλατφόρμα. Η πλατφόρμα που έχουμε ψηφίσει, σχεδόν ομόφωνα, είναι ενεργή, είναι η απόφαση του κόμματος που περιμένει να βρει χώρο στον δημόσιο διάλογο για να εφαρμοστεί».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαβρόφ: Ξένες στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία θα είναι νόμιμοι στόχοι του στρατού μας
- Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Δεν διεξάγεται «επίσημος» μεταξύ ΗΠΑ και Κούβας – Τι αναφέρεται επίσημα
- Υπόθεση Έπσταϊν: Ενδιαφέρουσα εξέλιξη με το ζεύγος Κλίντον
- Η Κίνα βλέπει μέλλον συνεργασιών στην Νότια Αμερική – Δεν «παίζουν» μόνες τους οι ΗΠΑ
- Τραγουδιστής της κάντρι δηλώνει μπροστά σε όλους στα Grammys ότι ο Ιησούς τον έσωσε – ΒΙΝΤΕΟ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Φεβρουαρίου
- Επίθεση του Έλον Μασκ στον Νόλαν για την μαύρη Ελένη της Τροίας στην «Οδύσσεια»!
- Πράσινη ατζέντα και 2030: Συνεχείς αποτυχίες μετρούν οι διεθνιστές στην Ευρώπη
- Τι κάνουν οι Ουκρανοί με Ρώσους στρατιώτες που αιχμαλωτίζουν;









