καθώς πέραν των δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών, στη σκηνή της θα «ανέβουν» και ονόματα της μουσικής σκηνής του εξωτερικού, όπως οι Gipsy Kings featuring Nicolas Reyes (στις 8 Σεπτεμβρίου) και η γερμανική μπάντα Bananafishbones (9 Σεπτεμβρίου). Η γερμανική μπάντα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας της φετινής ΔΕΘ, συνοδευόμενη από τους DJ «The Micronaut» και Kiki Botonaki. Οι συναυλίες, προσβάσιμες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, θα πραγματοποιούνται στο Τόξο της ΧΑΝΘ, στις 21.30.
Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου τη «σκυτάλη» θα παραλάβει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συνοδευόμενος από τους Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρωνα Τσουράπη, ενώ την Τετάρτη 11 του μηνός επί σκηνής θα βρεθούν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Κακοσαίος και η Χριστίνα Σάλτη αναμένεται να βάλουν φωτιά στο stage, ενώ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η μελωδική φωνή του Γιώργου Σαμπάνη, που θα συνοδεύεται από την KLAVDIA, θα ταξιδέψει το κοινό» επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo AE.
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην πιο πρόσφατη διοργάνωση της Eurovision, ανεβαίνει στη σκηνή και ρίχνει το «Ζάρι» της, ενώ το πρόγραμμα των Music Events ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την Πάολα._
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ Κούβας σε ΗΠΑ: Έχουμε δικαίωμα να εισάγουμε καύσιμα από οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να τα εξάγει
- Γ. Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια αλλά δικαιοσύνη
- Σταύρος Καλαφάτης: Στρατηγικό εργαλείο για την ανάπτυξη της χώρας η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ν. Δένδιας: «Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε στον 21ο αιώνα είναι να πάμε σε μία κοινωνία δύο ή πολλαπλών ταχυτήτων»
- Νέο σοκαριστικό συμβάν στη Βρετανία: Χειροπέδες και πρόστιμο σε γυναίκα επειδή τάιζε περιστέρια
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις, αλλά στοχευμένα μέτρα
- Ηράκλειο: Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος για δωροληψία, απάτη και πλαστογραφία
- Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Αλεξανδρούπολη: Άνεμος έφτασε τα 154 χλμ/ώρα και σε λίγα λεπτά σάρωσε τα πάντα στο διάβα του
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά αλλαγή της νομοθεσίας για τις προσφορές









