Να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Αθηνά Λινού ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο Στέφανος Κασσελάκης ισχυρίστηκε πως οι απαντήσεις που έδωσε η βουλευτής για την υπόθεση γνωστού Ινστιτούτου, δεν τον ικανοποίησε.
Σχετικά δε με την κριτική που δέχεται πως η διαγραφή Αθηνάς Λινού γίνεται για να ικανοποιηθεί ο Παύλος Πολάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως οι δύο περιπτώσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
«Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητησει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της.
Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που εχουμε κάνει είναι ξεκάθαρο πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή».
Σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης εκτόξευσε τα «καρφιά» του και προς την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:
«Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ – νόμος για θανατική ποινή: Για “επικίνδυνη κλιμάκωση” κάνουν λόγο 8 μουσουλμανικές χώρες
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης
- Ορφανό κοτοπουλάκι βρήκε παρένθετη μητέρα σε ένα… φτερό ξεσκονίσματος (ΦΩΤΟ)
- “Δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς” – Το χιουμοριστικό βίντεο Ελληνίδας tiktoker
- Η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση του πολέμου στο Ιράν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Πρόστιμα για υπέρβαση του πλαφόν στα καύσιμα σε Αττική και Ρόδο
- “Τηλεργασία” για την εξοικονόμηση ενέργειας στη Μαλαισία, αύξηση επίναυλου καυσίμων σε εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα
- Το Πακιστάν δηλώνει ότι είναι σε συνομιλίες με το Αφγανιστάν για τον τερματισμό της σύγκρουσής τους
- 21χρονη Τουρκάλα influencer αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα – Της φώναζαν να μην το κάνει
- Το διαδίκτυο “γλέντησε” την αφρικανική σκόνη – Οι καμήλες “βγήκαν βόλτα”, vid









