Ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του από την πτώση δένδρου, το οποίο έπεσε πάνω στο τροχόσπιτο της οικογένειάς του στο Φάνινγκ Σπρινγκς, στο βορειοδυτικό τμήμα της Φλόριντα, εξήγησαν οι τοπικές αρχές.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην κομητεία Ντίξι, όταν ο οδηγός «έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της κακοκαιρίας και του βρεγμένου οδοστρώματος», σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Ένας οδηγός ημιρυμουλκούμενου οχήματος έχασε επίσης τη ζωή του κοντά στην Τάμπα πέφτοντας σε ένα κανάλι.
Ο κυκλώνας Ντέμπι, ο οποίος εξασθένησε χθες, Δευτέρα, φθάνοντας στη Φλόριντα, σε τροπική καταιγίδα, μετακινήθηκε χθες το βράδυ προς την Τζόρτζια και αναμένεται στη συνέχεια να βγει στα ανοιχτά και μετά να πλησιάσει μεθαύριο, Πέμπτη, στη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο για την παρακολούθηση των κυκλώνων (NHC).
Αφού έφθασαν τα 120 χλμ/ώρα, οι άνεμοι της καταιγίδας έπνεαν χθες το βράδυ με ταχύτητα 75 χλμ/ώρα. Το NHC είχε προειδοποιήσει πως στα παράλια η στάθμη του νερού μπορεί να ανέβει κατά δύο μέτρα.
«Οι επιπτώσεις από την Ντέμπι μόλις τώρα αρχίζουν και θα είναι αισθητές όλη την εβδομάδα σε ένα τμήμα της νοτιοανατολικής ακτής», προειδοποίησε ο Μάικλ Μπρέναν, ο διευθυντής του NHC.
There went my fence. 🤦♀️
— Sassafrass84 (@Sassafrass_84) August 5, 2024
Florida Strong. Hurricane Debby
#hurricane #steinhatchee pic.twitter.com/8Gr4WNxmvp
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα ξεκινά το 2026 με μια οικονομία ώριμη, εξωστρεφή και δυναμική»
- Με μουσική, drone show και… αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 – ΦΩΤΟ
- Κατέρρευσε φλεγόμενος πύργος ιστορικής εκκλησίας στην Ολλανδία, vid
- Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε με ασημί φόρεμα στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, vid
- «Βόμβα» από Ρωσία: Ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες υποστηρίζουν τον Ζελένσκι «εις βάρος των χωρών τους»
- Νίκη των διεθνιστών; Απέσυρε την εθνοφρουρά από μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ ο Τραμπ
- Πρωτοχρονιά σε Ρωσία και Σερβία: Το ήξερες αυτό που ισχύει;
- Σαν σήμερα 1 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ζελένσκι για ειρηνευτική συμφωνία: Το 10% που απομένει θα κρίνει τα πάντα
- Πολύς κόσμος βρέθηκε στα ρεβεγιόν του πλανήτη – Υπάρχει ωστόσο κάτι που κάποιοι δεν ξεχνούν









