Το viral βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok δείχνει τη γαλοπούλα να χτυπάει με το ράμφος και τα νύχια της και να πηδά στο μαύρο αυτοκίνητο – μια παράξενη επίθεση που διήρκεσε για 15 λεπτά!
Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου Alicia Mastroianni πίστεψε αρχικά ότι κάποιος χτύπησε το σταθμευμένο αυτοκίνητό της όταν βγήκε έξω και είδε τη ζημιά καθώς επρόκειτο να φύγει για δουλειά στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης στις 15 Ιουλίου, ανέφερε το WBZ News.
Στη συνέχεια όμως εντόπισε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ της από έναν αυτόπτη μάρτυρα που βιντεοσκόπησε την απρόσμενη επίθεση της γαλοπούλας και ήθελε να βεβαιωθεί ότι η ιδιοκτήτρια γνώριζε τι είχε συμβεί.
«Μόλις παρακολούθησα και κατέγραψα μια τεράστια γαλοπούλα να επιτίθεται στο αυτοκίνητό σου για πάνω από 15 λεπτά! Φαίνεται αρκετά γδαρμένο. Προσπάθησα να την τρομάξω, αλλά με αγνόησε», αναφέρει το σημείωμα.
Όταν είδε όλη τη ζημιά, είπε στο Boston 25, «Νομίζω ότι το σαγόνι μου έπεσε ακριβώς στο πάτωμα».
«Το αστείο είναι ότι έζησα σε μια αγροτική αγροτική πόλη στο Μέριλαντ όπου έχουμε όλα τα είδη ζώων όπως ελάφια, αλεπούδες, περιστασιακά γαλοπούλα ή παγώνι», είπε η Μαστρογιάνι στον σταθμό.
«Ετοιμαζόμουν να μετακομίσω σε αυτή τη μεγάλη πόλη και να φτιάξω μια λίστα με όλα τα πράγματα για τα οποία έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη. Μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι μια γαλοπούλα που επιτέθηκε στο αυτοκίνητό μου δεν ήταν στη λίστα».
Όταν μάλιστα κατέθεσε αίτηση αποζημίωσης στην ασφαλιστική της εταιρεία, υπήρχε όντως η επιλογή «πρόκλησης ζημιάς από ζώο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο», επομένως στλαθηκε τυχερή καθώς δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κάλυψη της ζημιάς!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ – Το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Η χαμένη πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου εντοπίστηκε μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (photo)
- Το άγχος αυξάνεται εντός Ευρώπης – Τι ακριβώς συμβαίνει με απλά λόγια
- Σ. Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να βάλει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή»
- Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού βασικό θέμα στη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΘ με την υφυπουργό Εργασίας
- Καλαμαριά: Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό του 20χρονου – Παραδόθηκε 23χρονος που αναζητούνταν
- Ενημέρωση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με παραπλανητικά μηνύματα καταβολής τελών
- ΣΥΡΙΖΑ – Δ. Μελίδης: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πραγματικό πρόβλημα της ακρίβειας»
- Οι ΗΠΑ επικήρυξαν την ηγεσία του Ιράν
- Η λίμνη με το πιο «εξωγήινο» νερό – Δεν παγώνει ούτε στους -50°C (Photo)









