διακόπτοντας μια σημαντική προεκλογική εκδήλωση που είχε σκοπό να στηρίξει την υποστήριξη των λατινοαμερικανών ψηφοφόρων σε μια κρίσιμη συγκυρία των εκλογών.
Ο Μπάιντεν, 81 ετών, παρουσίασε ήπια συμπτώματα και έλαβε την πρώτη του δόση του αντιικού φαρμάκου Paxlovid, σύμφωνα με τον γιατρό του.
«Αισθάνομαι καλά», είπε ο Μπάιντεν, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, στους δημοσιογράφους την Τετάρτη στο Λας Βέγκας, σηκώνοντας τον αντίχειρα πριν επιβιβαστεί στο Air Force One για να κατευθυνθεί στην κατοικία του στο Ντέλαγουερ. Ο πρόεδρος θα απομονωθεί εκεί σύμφωνα με τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.
Αμερικανικά ΜΜΕ των διεθνιστών λένε πως εάν ο Μπάιντεν αναρρώσει από τον κορωνοϊό θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένδειξη δύναμης, προσπαθώντας να τον ανεβάσουν!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANSA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Apex»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ επιβίωσης με τους Σαρλίζ Θερόν και Τάρον Έτζερτον
- Τουρκία-Αρμενία: Ακόμα ένα βήμα στο πλαίσιο της εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο χωρών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους
- Γαλλία: Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
- Η Μόσχα βλέπει βρετανική επιρροή στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας
- Σοκαρισμένος ο Τραμπ! Ο Πούτιν τον ενημέρωσε για την απόπειρα ουκρανικής επίθεσης στην κατοικία του
- Θεσσαλονίκη: Αλλαγή χρόνου με πάρτι στον Λευκό Πύργο, djs και λέιζερ σόου
- Ισπανία: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία
- «Θετική τηλεφωνική συνομιλία» είχαν Τραμπ και Πούτιν
- Ο Ζελένσκι απέρριψε τις κατηγορίες για απόπειρα επίθεσης στην κατοικία του Πούτιν αλλά δεν γίνεται πιστευτός
Κύρια Θέματα









