Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό 12χρονου, του οποίου η τύχη αγνοείται κοντά στην κοινότητα Παλάμπα, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, με την τοπική αστυνομική διεύθυνση να γνωστοποιεί σήμερα ότι το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση (Australian Broadcasting Corporation / ABC).
Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων.
«Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και την κοινότητα», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έρικα Γκίμπσον. «Ερευνούν με σκάφος ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού και ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας για την αδιάκοπη βοήθειά τους», συμπληρώνει.
Υπολογίζεται ότι στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ζουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι, αλλά θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους δεν αναφέρονται συχνά, επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης