«Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα ευρωεκλογών ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για μία «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία» αλλά επίσης και για μία «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση».
«Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Οι κατευθυντήριες δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη, πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου οδήγησε σε δύο παραιτήσεις».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προστάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία» είπε κλείνοντας.
N. Παππάς: «Θα ήταν ευχής έργον να μπορέσουμε να συγκλίνουμε με το ΠΑΣΟΚ, με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία»
— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) June 13, 2024
Παρακαλάνε το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία οι ίδιοι που μια βδομάδα πριν χειροκροτούσαν τον Στεφ που έλεγε ότι θα κυβερνήσει αυτοδύναμος…pic.twitter.com/X2WyL6zdLK
newsbeast – eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
Κύρια Θέματα

















