Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ από το Μουσείο Μπελογιάννη, κάνοντας λόγο λόγο για «πολιτική» εντυπωσιασμού και λέγοντας πως ο Κασσελάκης πιστεύει στο «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει».
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Φίλη:
«Πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριος Κασσελάκης λίγο καιρό από τότε που τίμησε το ΝΑΤΟ, αποκαλώντας το “ιερή αμυντική Συμμαχία “, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπελογιάννη, στο πλαίσιο μιας αδίστακτης πολιτικής εντυπωσιασμού και καπηλείας που επιχειρεί.
Δεν ξεχνάμε ότι είχε αναγγείλει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον τάφο του Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, ενός εκ των ιδρυτών του κολαστηρίου της Μακρονήσου, και λίγες μέρες μετά, πήγε να τιμήσει τα θύματα του Σοφοκλή Βενιζέλου στη Μακρόνησο.
“Ό, τι να ναι” ή “ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει”, φαίνεται να πιστεύει ο κ. Κασσελάκης. Γι’ αυτό επιχειρεί την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του κόμματός του, με όπλα την εξουσιομανία, την παραχάραξη της ιστορίας του και την εκμετάλλευση των αγώνων γενιών και γενιών αριστερών.
Και με το κεφάλαιο που δεν πρέπει να δαιμονοποιείται και με τους εργάτες.
Και με το ΝΑΤΟ και με τον Μπελογιάννη
Και με το Ισραήλ και με την Παλαιστίνη
Και με το κοινωνικό κράτος και με τις φοροαπαλλαγές στους υπερπλούσιους των 500.000 ευρώ
Και με τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και με το “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”, το ιδεολογικό λάβαρο της Δεξιάς.
Ελπίζουμε, κατά την “Τικ Τοκ” επίσκεψή του στο Μουσείο Μπελογιάννη, να κατάλαβε ότι ο ήρωας του κομμουνιστικού και αριστερού κινήματος εκτελέστηκε γιατί είχε και ιδεολογικό Πόθεν και πολιτικό Έσχες. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης ούτε καν το οικονομικό Πόθεν Έσχες του δεν έχει καταθέσει. Ενώ, με το ιδεολογικό και το πολιτικό του “Πιστεύω”, αυτοτοποθετείται πολύ μακριά από κάθε εκδοχή της Αριστεράς».
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών
- Πάνω από 3 εκατομμύρια ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία
- Σπάνιο νεογέννητο πτηνό που απειλείται με εξαφάνιση στην Ινδία απέκτησε… 50 “σωματοφύλακες”
- Μέση Ανατολή: Ο Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΑΕ συζήτησαν για την κατάσταση στην περιοχή
- «Έκπληκτο» δηλώνει το Παρίσι από τις επικρίσεις Τραμπ για έλλειψη συνεργασίας στον πόλεμο με το Ιράν









