Ο πάντοτε καυστικός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αυτή τη φορά είχε ένα μήνυμα αποκλειστικά για τους “αγαπημένους” του Πολωνούς.
Σχολιάζοντας το αίτημα της Πολωνίας να προμηθευτεί με νατοϊκά τακτικά πυρηνικά όπλα, υποτίθεται για να προστατευτεί από μία ρωσική επίθεση, ο νο.2 σε δημοφιλία Ρώσος πολιτικός ήταν κάθετος.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ο Πολωνός ΥΠΕΞ, αντίστοιχος ενός παράξενου παράξενου πλάσματος που ονομάζεται Blinken (σ.σ. Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ), με ένα πολύ πιο ηχηρό επώνυμο Sikorski, προφανώς, αποφάσισε να τρομάξει τα δικά του αφεντικά.
Έχει δηλώσει:«Οι Αμερικανοί είπαν στους Ρώσους ότι αν χρησιμοποιήσετε ένα πυρηνικό όπλο, ακόμα κι αν δεν σκοτώσει κανέναν, θα χτυπήσουμε όλους τους στόχους σας [θέσεις] στην Ουκρανία με συμβατικά όπλα, θα τους καταστρέψουμε όλους».
Πρώτον, οι Γιάνκηδες μέχρι στιγμής δεν έχουν πει τίποτα ακριβώς έτσι επειδή είναι πιο προσεκτικοί από τους Πολωνούς.
Δεύτερον, το να χτυπούν οι ίδιοι οι Αμερικανοί τους στόχους μας σημαίνει έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου και ένας υπουργός Εξωτερικών, ακόμη και μιας χώρας όπως η Πολωνία, θα πρέπει να το καταλάβει αυτό.
Και τρίτον, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας ακόμη Πολάκος, ο Ντούντα, ανακοίνωσε πρόσφατα την επιθυμία να αναπτύξει TNW (τακτικά πυρηνικά όπλα) στην Πολωνία, η Βαρσοβία δεν θα μείνει έξω και σίγουρα θα πάρει το μερίδιό της από ραδιενεργή τέφρα. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε;
Οι Πολωνοί είναι αγανακτισμένοι. Είναι έτσι για πάνω από 400 χρόνια…».
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Χατζηθεοδοσίου: Να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα
- Ιωάννινα: Δρόμος «ρούφηξε» μηχάνημα καθαρισμού
- Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών έγινε αισθητή στην περιοχή της Κατάνης
- Punch: Η πιο viral μαϊμού του πλανήτη “χαιρετάει” τα πλήθη και “λιώνει” το ίντερνετ
- Συναγερμός στην Κύπρο για «ύποπτο αντικείμενο»: «Σηκώθηκαν» τα ελληνικά F-16, vid
- Η Γαλλία σχεδιάζει πτήσεις επαναπατρισμού από τη Μέση Ανατολή
- Η Κίνα επιδιώκει επικοινωνία με τις ΗΠΑ, αλλά δεσμεύεται να διατηρήσει τις δικές της “κόκκινες γραμμές”
- Η έκκληση του Αυστραλού πρωθυπουργού Αλμπανέζι για τις “τυφλές” επιθέσεις του Ιράν
- Λαγκαδάς: Συνελήφθη 57χρονος Αλβανός που βοσκούσε πρόβατα χωρίς ενώτια και εμβολιασμό
- Νέα περιστατικά με καραβάνια αλλοδαπών ανοικτά της Κρήτης









