από όπου κατέκρινε τον Πρωθυπουργό για τα όσα είπε στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για την ακρίβεια.
«Μας απαντά ότι η μείωση του ΦΠΑ δεν πέτυχε στην Ισπανία. Το αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η αντιπολίτευση στον σοσιαλιστή Πρωθυπουργό Σάντσεθ όχι μόνο ζητά τη συνέχιση του μέτρου, αλλά προτείνει την επέκταση του σε άλλα τρόφιμα. Πώς γίνεται, λοιπόν, η ελληνική δεξιά να υποστηρίζει ότι απέτυχε το μέτρο των Ισπανών σοσιαλιστών, αλλά η ισπανική δεξιά να αναγνωρίζει ότι πέτυχε ζητώντας να διευρυνθεί η εφαρμογή του;» αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.
Σχολίασε αιχμηρά την ενέργεια του κ. Μητσοτάκη να στείλει επιστολή προς την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: «Από το 2020 μια ομάδα κρατών έχει ζητήσει όλα όσα ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζει ως δική του πρωτοβουλία το 2024. Και, μάλιστα, 15 ημέρες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές. Στέρεψαν τα υπόλοιπα μιντιακά παιχνίδια, στέρεψαν τα άλλοθι και σου λέει “δεν πετάμε και μια επιστολή στη Φον ντερ Λάιεν, για να δείξουμε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά οι Βρυξέλλες;”. Αυτό δεν είναι περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού;».
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στην αγοραστική δύναμη και στο κόστος για υπηρεσίες υγείας η Ελλάδα “ανταγωνίζεται” την Βουλγαρία. «Πώς έχει πετύχει μια κυβέρνηση στο έργο της, όταν ο λαός δεινοπαθεί;» ανέφερε.
« Έχετε αυτή τη φορά πολλούς λόγους για να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Πρώτον, για ισχυρή, σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Δεύτερον, για να είναι αυτή η αντιπολίτευση στις επόμενες εθνικές εκλογές η ισχυρή επιλογή και να στείλει τη Νέα Δημοκρατία σπίτι της. Και, τρίτον, γιατί στην Ευρώπη πρέπει να ενισχυθεί η προοδευτική δύναμη της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας. Της Σοσιαλδημοκρατίας που κράτησε τη χώρα στη ζώνη του ευρώ, όταν έπαιξαν παιχνίδια – στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ και της πατρίδας μας – και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισπανικό περιοδικό αποθεώνει τη Σύρο: Η «διαχρονική βασίλισσα των Κυκλάδων»
- ΟΣΕ: Τεχνικό πρόβλημα στο τηλεδιοικούμενο τμήμα Θήβας – Δαύλειας από δολιοφθορά
- Η πιο τρομακτική…λάμπα σε δρόμο της Πολωνίας που έγινε παγκόσμιο viral!
- Τα συγχαρητήρια που έλαβε ο Μεντβέντεφ για τα γενέθλιά του
- Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος έκλεβε καύσιμα από τον εργοδότη του
- Τραμπ: Το μίσος που έχουν Πούτιν και Ζελένσκι μεταξύ τους είναι απερίγραπτο, vid
- Θεσσαλονίκη: 36χρονη μαχαίρωσε Τούρκο οδηγό φορτηγού – Νοσηλεύονται και οι δύο φρουρούμενοι
- Οι Ρουμάνοι… διαμαρτύρονται στους Ρώσους για την υποτιθέμενη «εισβολή drones»
- Μίνι «μπλακ άουτ» για το Starlink παγκοσμίως – Επηρεάστηκε και το ουκρανικό μέτωπο
- Το ξέφρενο live του Γιάννη Αντετοκούμπο με τραγούδι του ΛΕΞ, vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΟΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
