Τοποθετούμενος κατά την επεξεργασία των άρθρων του νομοσχεδίου από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο κ. Δένδιας είπε η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της ασφάλειας που έχουν οι περισσότερες δυτικές χώρες.
«Λέω πάντα, να μην έρθει η κακιά η ώρα, αλλά μπορεί να έρθει. Και βεβαίως η κακιά η ώρα δεν θα προέλθει από την γειτονική χώρα, το ποντίκι που βρυχάται τις τελευταίες ημέρες.
Θα προέλθει από μία χώρα με δεκαπλάσιο -πιθανόν, ως προς το να προέλθει- μια χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο ΑΕΠ που σημαίνει ότι αν εμείς δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε σε εκπληκτικά καλό επίπεδο, δεν θα τα καταφέρουμε.
Και έχουμε όλοι μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό. Και με διακατέχει μια τεράστια αγωνία. Δεν σας το έχω κρύψει. ‘Αλλωστε οι περισσότεροι από εσάς με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια και ξέρετε ότι λέω αυτά που αισθάνομαι μέσα σε αυτή την αίθουσα» είπε ο κ. Δένδιας.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
