ενώ μίλησε και για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα, σε σημερινή συνέντευξη στον ΑΝΤ1.
«Ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς υπέγραψαν τότε τη Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς απόφαση της Βουλής ή του Υπουργικού Συμβουλίου και χωρίς να το ανακοινώσουν σε κανέναν. Την ίδια ώρα, άφησαν εκτεθειμένη την Ιστορία της χώρας.
Η Συμφωνία παραβιάζει πολλές αρχές του Διεθνούς Δικαίου. Αν ήμασταν κυβέρνηση, θα προχωρούσαμε σε καταγγελία αυτής», τόνισε εν συνεχεία.
Για την επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμη ότι «δεν δικαιολογώ αυτές τις ενέργειες, ο Ράμα ήλθε για να προκαλέσει, αλλά παράλληλα δεν μπορούν να απαγορευθούν αντίστοιχες συγκεντρώσεις».
Εν όψει ευρωεκλογών, προέτρεψε τους πολίτες «να πάνε για να ψηφίσουν και να “μαυρίσουν” την κυβέρνηση Μητσοτάκη».
newsbomb – eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι προτείνει… ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα
- Ένας Ισραηλινός και ένας Λιβανέζος στρατιώτης σκοτώθηκαν σε διαφορετικά περιστατικά
- Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Erminio – Ποιες περιοχές θα πλήξει
- Σενάριο «βόμβα» για το Ιράν – Θα επιχειρήσει ο Τραμπ να κάνει κάτι τέτοιο;
- Εκτοξεύονται σήμερα οι ελληνικοί νανοδορυφόροι “ERMIS” από βάση των ΗΠΑ
- Η Νορβηγία μειώνει προσωρινά τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Προειδοποίηση Τ. Θεοδωρικάκου για κίνδυνο εκτόξευσης του πληθωρισμού – Ενδεχόμενη παράταση του πλαφόν στα τρόφιμα
- Ερώτηση Γ. Αυτιά προς την Κομισιόν για τις πρόσφατες πλημμύρες στον Έβρο
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης σε 5 περιοχές της χώρας
- Σε μία δεκαετία τα φαρμακεία αναμένεται να μπουν στην εποχή των εκτυπωμένων φαρμάκων









