Δείτε πώς μπορείτε να απομακρύνετε τη μυρωδιά με φυσικά υλικά που έχετε σίγουρα στο σπίτι σας
Λεμόνι
Το λεμόνι δεν απολυμαίνει μόνο αλλά απομακρύνει και τις δυσάρεστες οσμές. Ρίξτε λοιπόν μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στο πιάτο που χρησιμοποιήσατε , προσθέστε λίγο ζεστό νερό, αφήστε το για λίγο και στη συνέχεια πλύντε το καλά. Αν έχετε χρόνο, αφήστε τον χυμό λεμονιού στο πιάτο για περίπου 20 λεπτά πριν το πλύνετε με υγρό απορρυπαντικό πιάτων.
Ξίδι
Εκτός από το λεμόνι, ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση των οσμών είναι και το ξίδι. Λόγω της οξύτητάς του εξαλείφει όλες τις άσχημες μυρωδιές. Ρίξτε μερικές σταγόνες ξίδι στο σκεύος που χρησιμοποιήσατε για το αυγό, αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε. Θα διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά του αυγού έχει εξαφανιστεί.
Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα περιέχει συστατικά που είναι αποτελεσματικά για την αποτελεσματική εξάλειψη κάθε μυρωδιάς. Πασπαλίστε τα σκεύη που είχατε βάλει αβγά και τρίψτε τα με σφουγγάρι. Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ξίδι αν θέλετε. Στη συνέχεια ρίξτε άφθονο νερό και τέλος σαπουνίστε τα.
Αλεύρι
Για να φύγει η έντονη μυρωδιά των αβγών, έχετε ακόμα μία εναλλακτική: το αλεύρι. Όπως και με την μαγειρική σόδα, πασπαλίστε το στο πιάτο ή τα πιάτα, το τηγάνι, ή όποιο άλλο μαγειρικό σκεύος . αφήστε το για λίγη ώρα και στη συνέχεια πλύντε τα με απορρυπαντικό.
(με πληροφορίες από mothersblog. gr / slurrp. com / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Carpa uasi”: Η μοναδική κατασκευή των Ίνκας του 15ου αιώνα αποκαλύπτει τα μυστικά της
- Το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μελίσα – Δείτε βίντεο από ελικόπτερο που κόβει την ανάσα
- Τα ρομπότ χειρουργούν πλέον με μεγάλη ακρίβεια – Βίντεο με τη δοκιμή σε αυγό χωρίς να σπάσει
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









