δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου.
«Βουλευτές μετέτρεψαν σε ρινγκ χώρους του Κοινοβουλίου και αρχηγός κόμματος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, βουλευτές, προειδοποιώντας τους να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα. Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει.
Οφείλουμε, ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να στεκόμαστε απέναντι -και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- σε όλες αυτές τις λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού. Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποφασισμένος ο Τραμπ: Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την ανάπτυξη 200 Εθνοφρουρών στο Πόρτλαντ
- Το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη
- Αυστραλία: Το νέο 3D ρομπότ – αράχνη κατασκευάζει σπίτι 200 τ.μ. σε μόλις 24 ώρες!
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Τι ειπώθηκε στην Βουλή για την τήρηση των μέτρων βιοασφάλειας
- Την Τετάρτη θα ηχήσουν σειρήνες σε όλη τη χώρα
- Το viral κυνηγητό ενστόλων με ποδηλάτη στο κέντρο του Πόρτλαντ, video
- Ο Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για τη στρατολόγηση 133.000 νεοσύλλεκτων αυτό το φθινόπωρο
- Επεισόδια έξω από τη Βουλή της Μολδαβίας – Άνδρας φώναζε υπέρ της Ουκρανίας, video
- Λευκός Οίκος: Είμαστε πολύ κοντά σε μία συμφωνία για τη Γάζα
- Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο: Οικονομία, μεταναστευτικό και Ένοπλες Δυνάμεις στο επίκεντρο
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΜΜΜ

ΑΣΕΠ

ΑΠΘ

ΣΠΙΤΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ


ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
