αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ενώπιον επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ο διευθυντής της υπηρεσίας.
“Κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα μου στον χώρο της επιβολής του νόμου θα δυσκολευόμουν να βρω μια περίοδο με τόσο αυξημένο τον κίνδυνο ταυτόχρονα για τη δημόσια και την εθνική ασφάλεια. Αλλά έτσι είναι σήμερα η κατάσταση”, πρόκειται να πει ο Κρίστοφερ Ρέι στους βουλευτές στη διάρκεια συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό.
Η επίθεση της 22ας Μαρτίου σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα στοίχισε τη ζωή σε 144 ανθρώπους και ήταν η πλέον αιματηρή που έχει σημειωθεί στη Ρωσία τα τελευταία 20 χρόνια.
Αμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζουν ανησυχίες για την πιθανότητα κάποιο άτομο ή ολιγομελής οργάνωση να πραγματοποιήσει επίθεση έχοντας εμπνευστεί από τον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και στη Χαμάς στη Γάζα.
Αλλά το FBI ανησυχεί όλο και περισσότερο για μια πιο συντονισμένη επίθεση έπειτα από εκείνη στη Ρωσία, αναμένεται να πει ο Ρέι.
Ο Ρέι αναμένεται επίσης να ασκήσει πίεση στους βουλευτές να ανανεώσουν αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης που πρόκειται να λήξει αυτό τον μήνα, χαρακτηρίζοντάς το απαραίτητο εργαλείο κατά των εχθρών των ΗΠΑ.
(απεμπε – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)









