«Πιάστηκε ο πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί. Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας.
Για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το ”πνίξουν”. Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν», έγραψε ο κ. Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ξανά το βίντεο και κατέληξε, σημειώνοντας: «Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες».
φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική









